Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 9 Αυγούστου

Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε



 

ΚΡΙΟΣ: Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αποφύγετε να προβείτε σε νέες γνωριμίες αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε. Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή χρειάζεται περισσότερη δράση. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή που την έχετε παραμελήσει. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά.

 

ΛΕΩΝ: Κάντε μια προσπάθεια να ακούσετε κάποια πρόσωπα, ακόμα κι αν διαφωνείτε μαζί τους. Όταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα μην είστε εριστικοί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ό,τι σας είναι άχρηστο.

 

ΖΥΓΟΣ: Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρωστάτε στον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν. Πρέπει να κάνετε κάτι αν είναι πολλά αυτά που δεν σας αρέσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν δεν το θέλετε θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξει τα σχέδιά σας. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ανησυχία και το άγχος σας για να είστε πιο προσεκτικοί σε εργασίες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων.

 

ΙΧΘΥΣ: Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία χωρίς να περιμένετε θαύματα. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου