Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 8 έως 15/8

Με κινητήρια δύναμή σας τη λογική, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε



 

Στις 10 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες. Στις 11 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, που είναι σε κυριαρχική θέση. Θα μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες σας και να τις κάνετε πράξεις. Επεξεργαστείτε δεδομένα και αναθεωρήστε ό,τι δεν προχωράει. Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας, αφήνοντας στην άκρη πάθη που οδηγούν σε λάθη. Καθώς ο Ερμής είναι κυβερνήτης της Παρθένου, θα δεχθείτε αρκετά δώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με κινητήρια δύναμή σας τη λογική, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς). Με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, κρατηθείτε μακριά από σπατάλες, ανούσιες αγορές και έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες.

 

ΚΡΙΟΣ: Οι επιτυχίες στον εργασιακό χώρο, μικρές ή μεγάλες, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βγείτε ευχαριστημένοι και κερδισμένοι. Μπορεί να είστε υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων, αλλά ενδέχεται κάποιες φορές να παρεκτραπείτε αν νιώσετε ότι απειλούνται επικίνδυνα κάποια από τα συμφέροντά σας. Απομυθοποιήστε άτομα κύρους που ήταν η αιτία που βρισκόσασταν στα μετόπισθεν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βάλετε στο περιθώριο καταστάσεις που θα τις ξαναβρείτε μπροστά σας. Αναβάλλοντας να δώσετε λύσεις, θα κωλυσιεργείτε και θα αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Το αποτέλεσμα στο στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτό σας να καταφέρετε κάποιες συμφωνίες με τους δικούς σας όρους θα είναι το επιθυμητό, γι’ αυτό μη φανείτε τόσο αδιάλλακτοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε ασφαλείς και ήρεμοι, θα δείτε τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο τους. Οι αντιστάσεις στις εύκολες λύσεις θα σας ανταμείψουν με καλύτερες επιλογές. Θα περάσετε καλύτερα αν διαφωνήσετε και λίγο, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη σχέση σας για να σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αλλά για να μη δυσκολέψει, αποφύγετε να θίξετε την αξιοπρέπεια του. Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να είναι επιπόλαιοι, αλλά εσείς σηκώνετε μπαϊράκι χωρίς ιδιαίτερη αφορμή. Αναβάλετε ουσιαστικές οικονομικές συζητήσεις για μια άλλη μέρα.

 

ΛΕΩΝ: Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Φροντίστε οι οικονομικές σας διαπραγματεύσεις να γίνονται από πλήρη μυστικότητα. Αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις σας για να πετύχετε περισσότερα. Αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που λένε μόνο μεγάλα λόγια. Εστιάστε την προσοχή σας σε ένα επαγγελματικό σας θέμα που συναντάει αρκετές δυσκολίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καθιέρωσή σας στον επαγγελματικό χώρο θα έρθει μόνο εάν είστε υπομονετικοί. Φροντίστε να συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Σταματήστε να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τη συναισθηματική σας ζωή. Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δεν σας ταιριάζουν. Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Απαιτήστε ό,τι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού σας χώρου. Δείξτε αγάπη και κατανόηση στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας. Μην πάρετε τόσο σοβαρά τα πικρόχολα σχόλια που θα κάνει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας. Οι εντάσεις και οι γκρίνιες θα υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεώστε τα σχέδιά σας και μην παραμένετε σε παλιές καταστάσεις. Ξεδιπλώστε τον εαυτό σας ακόμα και αν οι πιέσεις σας φαίνονται ανυπέρβλητες. Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ζωντανή. Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή εκδρομή. Ανεβάστε το κοινωνικό σας επίπεδο μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες ή οικονομική άνοδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς. Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη φορτώνεται τον οργανισμό σας με περισσότερο άγχος. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκομίσετε κέρδη και να ανακτήσετε τα χαμένα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι συμβαίνει γύρω σας και ξεκολλήστε από το παρελθόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και διευθετήστε τα κληρονομικά σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και διατηρήστε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε τι είναι αυτά που πραγματικά θέλετε. Λύστε τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας με φιλικές προθέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ρευστότητα, η ελλειμματική επικοινωνία και η εκνευριστική καθημερινότητα, θα απαιτήσουν από εσάς να κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις διάφορες σχέσεις σας. Επιδιώξτε να αποκατασταθούν οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από τον προηγούμενο μήνα στις σχέσεις σας με τους άλλους και παράλληλα μάθετε να κρίνετε πιο σωστά, ώστε να αποφύγετε τη σύγχυση στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να είστε εφοδιασμένοι με δύναμη, αλλά δεν θα σας είναι εύκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και πολύ συχνά θα χάνεται τον αυτοέλεγχό σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει τα περιθώρια να αποκατασταθεί και να κάνετε πιο εύκολα συζητήσεις. Εξάλλου δεν θα σας λείπει ούτε η ενέργεια, ούτε η αποφασιστικότητα. Κάντε επαφές που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα λειτουργώντας πάντα με λογική.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.