Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 13 Αυγούστου

Προστατέψτε την υγεία σας και αξιοποιήστε τις στιγμές τύχης που θα σας δοθούν



 

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε σύγχυση και περνάτε μια μεταβατική περίοδο που τίποτα δε σας αρέσει από αυτά που υπάρχουν και ό,τι υπάρχει δεν σας ικανοποιεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν αναθεωρήσετε μερικές από τις ιδέες σας, τίποτα δεν είναι δυσεπίλυτο. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προβλήματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να μάθετε να είστε συνετοί στις αποφάσεις σας και να είστε πιο προσεκτικοί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετές τυχερές στιγμές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά οι αντιξοότητες που θα υπάρχουν θα σκιάζουν την καλή ψυχολογική σας διάθεση.

 

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα το τοπίο από την παρουσία προβλημάτων που είναι αισθητά στη συναισθηματική σας σχέση για να έρθουν τα καλύτερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να δεχτείτε προτάσεις ή να κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, αν οι όροι δεν είναι ευνοϊκοί, γιατί προέχει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στις συμφωνίες σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Προστατέψτε την υγεία σας και αξιοποιήστε τις στιγμές τύχης που θα σας δοθούν. Δεχτείτε την πραγματικότητα και μην κολλάτε σε ό,τι είναι οριστικά χαμένο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε μέσα σε συνεργασίες που έχουν ζωτική σημασία για εσάς τώρα αλλά και στο μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετοιμαστείτε για νέους αγώνες και αναλάβετε νέες ευθύνες. Προσέξτε τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε για να μη βάλετε σε κίνδυνο τα επαγγελματικά σχέδια ή τον οικονομικό σας τομέα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατηθείτε μακριά από αντιθέσεις στον εργασιακό χώρο και μην ξοδεύετε χωρίς λόγο τα χρήματά σας. Δεν πρόκειται να γίνει κάποιο θαύμα για να βγείτε από το αδιέξοδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη σκέφτεστε απερίσκεπτα και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τη συναισθηματική σας σχέση ή για τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να υλοποιήσετε κάποιες από τις προσδοκίες σας θα πρέπει και κάτι να θυσιάσετε. Φανείτε συντηρητικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Βράζει από μέσα του, το εκφράζει εύκολα ή η ζήλια δεν είναι του στιλ του; Μια βόλτα στα άστρα έχει τις απαντήσεις…

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός