Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 19 Αυγούστου

Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε



 

ΚΡΙΟΣ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους για να αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαμορφώστε με το δικό σας γούστο τον χώρο που καταναλώνετε τις περισσότερες ώρες. Διατηρήστε επαφές με πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγείτε έξω, διασκεδάστε ή οργανώστε μια εκδρομή με φίλους. Βάλτε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα.

 

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να καλύψετε τα λάθη και τις παραλείψεις που κάνατε. Προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βασιζόμενοι μόνο σε υποσχέσεις δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα. Κινητοποιηθείτε για να έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό με διάρκεια.

 

ΖΥΓΟΣ: Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και καταπλήξτε τους γύρω σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα. Εάν χρειάζεται κλειστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε κάποια πράγματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ορισμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά πράγματα. Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας που θα τις μάθετε αργότερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλον τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν είστε εκνευρισμένοι μην πάρετε αποφάσεις γιατί θα κάνετε λάθος. Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές διαθέσεις σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;