Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 21 Αυγούστου

Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους



 

ΚΡΙΟΣ: Αν δεν θέλετε να σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Μη δώσετε το δικαίωμα να σας πλησιάσουν άτομα που έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια. Αντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις αγορές σας για να μην το μετανιώσετε. Ο σωστός προγραμματισμός θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τη λογική να επικρατήσει στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Μη μοιράζεστε τα σχέδιά σας με όλους, γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

 

ΛΕΩΝ: Για να είστε διπλά κερδισμένοι πάρτε πρωτοβουλίες και μην κάθεστε άπραγοι. Μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μιλήστε σε ένα πρόσωπο που σας ελκύει, καθώς τα απωθημένα δεν ξεχνιούνται. Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

 

ΖΥΓΟΣ: Μετριάζεται σε σημαντικό βαθμό η ανησυχία, το άγχος, η αγωνία και γίνεστε πιο δυναμικοί και ψύχραιμοι για να βρείτε τις λύσεις σε ό,τι σας προβληματίζει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο. Φερθείτε με σύνεση και περιορίστε την αισιοδοξία σας, γιατί η υπερβολή βλάπτει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποβάλετε από την καθημερινότητά σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε νοοτροπίες που δεν είναι αποτελεσματικές και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε ανενόχλητοι στα σχέδιά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιοριστείτε σε ό,τι είναι άκρως απαραίτητο να γίνει και λειτουργήστε με ορθή κρίση, για να αποφύγετε να προκαλέσετε δυσάρεστες καταστάσεις με τους γύρω σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρακολουθήστε τις εξελίξεις χωρίς να μένετε αμέτοχοι, αλλά κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις που θα αφορούν σχόλια για τρίτα άτομα που δεν θα είναι παρόντα.

 

ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε σε πιο γρήγορους ρυθμούς ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη για να μη μείνετε πίσω σε σχέση με τους συνεργάτες σας που θα κινούνται πολύ γρήγορα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30