Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου

Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή



ΚΡΙΟΣ: Όλα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά η τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αναλύσετε τα σχέδια ή τους στόχους που έχετε θέσει σε άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης, που θα χρησιμοποιήσουν τις δικές σας ιδέες για δικές τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάτι καινούριο θα εμφανιστεί στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι και κατοχυρωμένοι για τις προθέσεις κάποιου ατόμου στα σχέδιά του με σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να υπερασπίσετε τα συμφέροντά σας, αλλά να περιμένετε κάποιες αυξανόμενες εντάσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Έχετε μπει σε μια περίοδο που η τύχη δεν θα σας χαρίζεται τόσο εύκολα, όσο θα θέλατε και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε καταστάσεις που έρχονται πιο εύκολα από τι περιμένετε. Αν κινηθείτε σωστά και υπεύθυνα μπορείτε να έχετε οφέλη και μάλιστα σημαντικά.

 

ΖΥΓΟΣ: Μπαίνετε σε μια περίοδος προετοιμασίας για κάποιες καταστάσεις που θα βιώσετε στη συνέχεια και ίσως να μη σας φανούν τόσο εύκολες στη διαχείρισή τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις μελλοντικές σας κατευθύνσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εκτεθειμένοι στις εκτιμήσεις σας, ακόμα και εξαπατημένοι από κάποια άτομα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να αναπτύξετε με ικανοποιητικό τρόπο κάποιες από τις επαφές σας, ώστε να φτάσετε σε ένα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον επίπεδο την ερωτική σας ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε πιο εντατικές τις εξόδους σας, καθώς οι μέρες φαίνονται ιδανικές για να κάνετε επαφές και συναντήσεις, αλλά και για να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα που έρχονται.

 

ΙΧΘΥΣ: Η προσωπική σας σχέση θα σας προβληματίσει για το αν θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο πάνω σε αυτήν και να δείτε αν καλύπτει τα συμφέροντά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάσχα στις Σεϋχέλλες για την Ιωάννα Τούνη: Room tour στο πολυτελές σπίτι

Είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του