Ζώδια Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου

Από το να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε, δώστε μόνο εκείνες που θα τηρήσετε

Άντα Λεούση

kalampoka_660x200-2

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν, δώστε στο σύντροφό σας το περιθώριο να εκφραστεί. Μικρές διαφωνίες θα σας δώσουν το κίνητρο και ερέθισμα για παιχνίδια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η ωρίμανση των προσπαθειών σας πρόκειται να σας ανεβάσει ψυχολογικά. Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα που θα έχετε για να κάνετε νέους φίλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση τους σπιτιού θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Δεχτείτε τις αποφάσεις των συνεργατών σας χωρίς να αντιδράσετε άμεσα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε. Μην παραμελήσετε τους φίλους σας γιατί θα τους χρειαστείτε στη συνέχεια.

 

ΛΕΩΝ: Δώστε προτεραιότητα στα όνειρά σας για να μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε. Καλλιεργήστε στο σπίτι ένα κλίμα ευχάριστο και διασκεδαστικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διοχέτευση της ενεργητικότητάς σας στις δημόσιες σχέσεις θα βοηθήσει αφάνταστα. Οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην ξοδεύετε για άλλους τα χρήματά σας γιατί σύντομα θα ξεμείνετε. Δείτε τις δυσκολίες που θα προκύψουν ως ευκαιρία για να αποκτήσετε εμπειρίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λειτουργήστε πιο μαχητικά για να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Για να συνεχίσετε με καθαρό μυαλό, βάλτε σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον που εμπιστεύεστε. Μία συζήτηση με άτομα που είναι θετικά απέναντί σας, θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν κάνετε λάθη σε συναισθηματικό επίπεδο, ανήκουν σε εσάς. Η σημερινή μέρα θα είναι το μεταβατικό στάδιο για την πορεία των σχέσεών σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από το να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε, δώστε μόνο εκείνες που θα τηρήσετε. Ξεχάστε τελείως το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην πιέσετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν εσάς. Θα διευκολυνθείτε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και όλα δείχνουν πως θα έχετε μια πολύ καλή πορεία.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares