Ζώδια Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου

Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση με το σύντροφό σας

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια φίλων για να περάσετε στην πράξη αυτών που έχετε οργανώσει. Δείξτε την πρόθεσή σας να επανορθώσετε σε κάτι που έχετε σφάλλει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά. Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση με το σύντροφό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα βοηθήσει να τις τελειώσετε με επιτυχία. Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τον οικονομικό σας τομέα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν κάνετε λίγο υπομονή θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους που σας έχουν καταβάλλει. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις πριν συσσωρευτούν τα προβλήματα.

 

ΛΕΩΝ: Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων τους προσβάλλετε. Για να μην σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες, ξεκαθαρίστε τη θέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας με ανούσιες δικαιολογίες. Αν πιστεύετε ότι η γνώμη σας θα επηρεάσει κάποιους, καλύτερα μην την πείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη και επικοινωνιακά δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της ημέρας στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αρνηθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες. Προσέξτε πολύ πριν εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα απατούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι στιγμές που θα περάσετε στον οικογενειακό χώρο θα είναι πολύτιμες. Για να μη σας αγχώσουν οι εκκρεμότητες, προγραμματίστε τις δουλειές σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή με κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς σύντομα οι ισορροπίες σας θα αρχίσουν να αποκαθίστανται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά βοηθητική στις υποθέσεις σας, αφού θα μπορέσετε να ζητήσετε την οικονομική υποστήριξη που χρειάζεστε, αλλά και στις σχέσεις σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Η επιτυχία θα είναι αρκετά κοντά σας, αρκεί να εκτιμήσετε με σοβαρότητα τα πραγματικά δεδομένα και να μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις που δεν θα έχουν αντίκρισμα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares