Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 26/9 έως 2/10

Ξεπεράστε ό,τι σας ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε



Στις 27 ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στον Ζυγό, φέρνοντας αναστάτωση στον οικονομικό κυρίως τομέα και κατά επέκταση στον επαγγελματικό. Όλα θα γίνονται με δυσκολία, οπότε δε θα είναι εύκολο να πάρετε αποφάσεις και να κατασταλάξετε σε συμπεράσματα. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα κρύβουν παρασκήνιο και θα σας μπλέξουν σε καυγάδες. Στις 29 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, ομορφαίνει τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ όταν θα γίνονται λόγια για τρίτα πρόσωπα που δεν είναι παρόντα. Στις 30 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Δία σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, οδηγεί σε ακρότητες κι αλόγιστες σπατάλες. Περιορίστε την κρίση καταναλωτισμού που θα σας πιάσει, ώστε να μην πλήξετε τον οικονομικό σας τομέα. Την 1η ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σας και θα είστε επιθετικοί απέναντι στους άλλους. Στις 2 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων, κέρδη και καλές συνεργασίες. 

 

ΚΡΙΟΣ: Έχετε ήδη αρχίσει να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που έχετε κατανοήσει ότι δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν εκτός από ψυχολογική «φθορά» και προσπαθείτε να εντοπίσετε με ακρίβεια τι είναι αυτό που ζητάτε σε ένα σύντροφο, ώστε οι τυχόν δεσμευτικές σας αποφάσεις να είναι με περισσότερη περίσκεψη και βεβαιότητα. Μην εγκαταλείπετε ό,τι σας δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ανταπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί. Διοχετεύστε την υπερένταση στον ερωτικό τομέα και περάστε ένα υπέροχο βράδυ. Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε, εκφράστε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση. Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν. Ξεπεράστε ό,τι σας ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας απ’ το να απογοητεύεστε. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε με ανθρώπους που σας ταράζουν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται, για να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις. Είναι τελείως λάθος να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τις εξαντλείται όλες σε επαγγελματικά θέματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητά σας. Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος που ήδη τα έχετε εξαντλήσει. Μην επιμένετε σε γεγονότα που δεν σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν.

 

ΛΕΩΝ: Μην εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά σας θέματα. Επανεξετάστε τα αισθήματά σας απέναντι σε ένα πρόσωπο που αγαπάτε. Εάν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους λόγω ζήλιας, θα το μετανιώσετε. Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Δώστε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις. Ανεβείτε ψυχολογικά, προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με τον σύντροφό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκινήστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των αλλαγών. Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες. Επιβάλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας ενέργειες. Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας φέρουν νικητές την κατάλληλη στιγμή. Αλλάξτε δρόμο αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο.

 

ΖΥΓΟΣ: Η κάλυψη των άμεσων οικογενειακών σας αναγκών θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας. Αρχίζουν να ξεμπερδεύουν τα πράγματα και αυτό σας αφήνει να πορευτείτε χωρίς βιασύνες και υπερβολές στις κινήσεις σας. Με σύνεση και λογική θα προωθήσετε ό,τι για πολύ καιρό καθυστερούσε είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στον συναισθηματικό, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείτε και να τα αφήσετε όλα στην τύχη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας και τοποθετήστε τους σε θέσεις που τους ταιριάζουν. Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και κερδίστε αυτά που θέλετε. Αφού δεν έχετε να χάσετε τίποτα, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει. Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί παρόλο που θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες θα διαπιστώσετε και ορισμένες ελλείψεις που θα πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε προφυλάξτε την υγεία σας από το έντονο στρες. Εάν αρχίσετε να νιώθετε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να τα βγάλετε πέρα, θα βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και θα αυξήσετε τις πιθανότητες για την άνοδο των εσόδων σας, ενώ παράλληλα θα μειώσετε σημαντικά και τα έξοδά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε το μέτρο και μην παρασυρθείτε και μπλεχτείτε σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια σειρά συζητήσεων και επαφών στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας κάνουν λίγο να μελαγχολείτε και να πιέζεστε. όμως, μέσα από αυτές θα δείτε σημαντική άνοδο στον οικονομικό σας τομέα, καθώς θα αυξηθούν οι συναλλαγές σας προσφέροντάς σας μεγάλα κέρδη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να βρεθείτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους που σας αγαπούν και το ξέρετε. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας θα ευνοούνται, ενώ παράλληλα θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Κάντε έναν απολογισμό ζωής και να βγάλετε από πάνω σας καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε ανοίγματα, επεκτατικές κινήσεις και ρίσκα, εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, γιατί σίγουρα η πτώση των εσόδων σας, δεν είναι κάτι που το θέλετε, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε άνθηση. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές που θα εμφανιστούν. Θα ήταν αρκετά χρήσιμο να προνοήσετε και να περιορίσετε τα έξοδά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.