Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου

Όταν όλοι έχουν κάτι να πουν, η σιωπή είναι η ιδανική προσέγγιση



ΚΡΙΟΣ: Όσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους, προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά σας, για να χαρείτε τη μέρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με επιμονή θα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας και την πιο δύσκολη υπόθεση. Με καλή παρέα θα βγάλετε από το μυαλό σας φοβίες και αναστολές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν όλοι έχουν κάτι να πουν, η σιωπή είναι η ιδανική προσέγγιση. Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη ρισκάρετε αλόγιστα σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Κάποιες δύσκολες επιλογές πρέπει να γίνουν, ακόμα και αν δεν υπάρξει βοήθεια από πουθενά.

 

ΛΕΩΝ: Αλλάξτε στάση και γίνετε πιο γλυκοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συνεχίστε να κινείστε δυναμικά και οι ιδέες θα σας κατακλύζουν ανοίγοντάς σας νέους δρόμους προς την επιτυχία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια σημαντική σχέση που κινδυνεύει εξαιτίας σας θα σωθεί αν δείξετε αγάπη. Μη φοβάστε να φανερώσετε τις ευαισθησίες σας σε οικεία πρόσωπα και φίλους.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν ενδώσετε σε δυσάρεστες σκέψεις θα ρίξετε την ψυχολογία σας. Προστατευτείτε από κακόβουλα άτομα και αυξήστε την επιθυμία σας για αυτογνωσία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μείνετε μακριά από ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο σας έχει σε απόσταση. Η εξωστρέφεια θα σας γεμίσει ενέργεια και θα γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν δεν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη δεν θα ξέρετε αν άξιζε η επιλογή σας. Για να μη χάσετε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, μην απομακρύνεστε από κοντά τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη δεχτείτε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα σχολιάζουν φιλικά σας πρόσωπα. Μέσα από τις προσπάθειές σας θα έρθει η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διευθετήστε τις εκκρεμότητες χωρίς να βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας. Οικονομικά θέματα και δοσοληψίες θα καταναλώσουν αρκετό από τον χρόνο σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Εκμαιεύστε κάποιες πληροφορίες σημαντικές για την πρόοδό σας ή την οικονομική υποστήριξη από κάποιο σημαντικό πρόσωπο του περιβάλλοντός σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.