Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 6 Οκτωβρίου

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα



ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να προκαλέσετε ριζικές αλλαγές στη συμπεριφορά ή την εμφάνισή σας. Ακόμα και αν κάποιοι θεωρήσουν τις ιδέες σας ξεπερασμένες, παλέψτε για αυτές.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν χωρίς να περιμένετε βοήθεια. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα κάνετε μεγάλα λάθη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην ξεχνάτε ούτε λεπτό ότι οι εγωισμοί δεν χωράνε σε προσωπικές σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν μάθετε να είστε καλοί ακροατές θα αποκτήσετε καλύτερες σχέσεις. Είναι προτιμότερο να μένετε σταθεροί στις απόψεις σας, από το να τις αρνείστε όταν σας συμφέρει.

 

ΛΕΩΝ: Μην υπολογίζετε σε άλλους εκτός από τον εαυτό σας για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Πλησιάστε άτομα που θαυμάζετε και αν θέλετε να είστε κοντά τους, παλέψτε το.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά καλή αφού θα έχετε δίπλα σας αγαπημένα πρόσωπα. Δώστε χώρο και χρόνο σε κάποιες σχέσεις σας για να αποκτήσουν σταθερότητα.

 

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να αναθερμάνετε το κλίμα σε μια σχέση σας που έχει ψυχρανθεί. Επειδή τα προβλήματα δεν θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας, ασχοληθείτε σοβαρά με ό,τι εκκρεμεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταματήστε να αναλύετε τις καταστάσεις είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές. Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή σε κάποιες παραμέτρους στον εργασιακό χώρο πριν προβείτε σε ουσιαστικές ενέργειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί ορισμένοι από τους προβληματισμούς σας να είναι ακόμα ζωντανοί, αλλά στη συνέχεια θα μπορέσετε να διακρίνετε πιο καθαρά τις επιλογές σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις σε ό,τι επιδιώκετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές και θα μπορείτε με άνεση να κινηθείτε και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά σας το κλίμα θα γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο αν μάθετε να αφήνετε τα πάντα να γίνονται στην ώρα τους.

 

ΙΧΘΥΣ: Ίσως σας προβληματίσει κάτι και να χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αλλάξτε συμπεριφορά και γίνετε πιο υπομονετικοί με όσους σας περιβάλλουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;