Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 10-17 Οκτωβρίου

Μη δώσετε δικαιώματα στους γύρω σας, γιατί δεν θα σας αρέσει να ανακατευτούν στη ζωή σας



Στις 13 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία. Στις 15 ο Ήλιος στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Δία σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, σας κάνει πιο δυνατούς και έτοιμους να τολμήσετε να προχωρήσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Στις 17 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ζυγό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη, κάνει όμορφο το κλίμα στον προσωπικό σας χώρο, ώστε να περάσετε μια όμορφη μέρα συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το ίδιο καλό κλίμα θα υπάρχει και στον εργασιακό σας χώρο για να προσεγγίσετε συνεργάτες και να εκθέσετε τα σχέδιά σας. Ο Ήλιος στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας προτρέπει να μείνετε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Μη δώσετε δικαιώματα στους γύρω σας, γιατί δεν θα σας αρέσει να ανακατευτούν στη ζωή σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα είναι τέλεια, εφόσον φροντίσετε ψυχικά να νιώθετε γεμάτοι. Η ενέργεια που θα σας πλημμυρίζει θα σας ωθήσει να θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε είτε με τους φίλους, είτε με τον σύντροφό σας και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, αλλά και να απολαύσετε ότι έχετε στερηθεί εδώ και πολύ καιρό.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και εκτοξεύστε τα βέλη σας λίγο αργότερα, γιατί θα πανικοβληθείτε διαπιστώνοντας πως τα λόγια σας παρερμηνεύονται. Οι προσωπικές σας συναισθηματικές ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας γιατί δεν υπάρχει μέση λύση. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους στον εργασιακό σας τομέα, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρίσκεστε σε φάση γενικών διαδικασιών που προωθούν μια εργασιακή και επαγγελματική ανάπτυξη. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αρχίσετε να επικοινωνείτε σε καλύτερο επίπεδο με το σύντροφό σας και θα μπορεί να διακρίνει με ευκολία σε σας πως πλέον έχετε μεγαλύτερη άνεση για να συζητήσετε κάποια θέματα μεταξύ σας, τα οποία μέχρι τώρα απέφευγε συστηματικά εξαιτίας της δικής σας άκαμπτης στάσης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν και η τύχη είναι με το μέρος σας για να τα καταφέρετε. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να τα αλλάξετε και να γίνουν τα πάντα πιο ενδιαφέροντα. Με όπλο σας την αίσθηση ελευθερίας για να αποκαλυφθείτε περισσότερο συναισθηματικά, θα συναντήσετε άτομα που θα σας δείξουν μια άλλη οπτική γωνία σε σχέση με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον έρωτα.

 

ΛΕΩΝ: Μάθετε να είστε πιο δεκτικοί στις ερωτικές προκλήσεις και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ίσως θελήσετε να ανοίξετε τις κρυφές πτυχές των συναισθημάτων σας, που σχεδόν πάντα κρατάτε κλειστές για να αποφύγετε ενδεχόμενες άσχημες συνέπειες. Ευτυχώς, αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν θέλετε να είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας, αλλά επιθυμείτε να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να μην ξεκινάτε με την απόρριψη στο μυαλό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλοί από εσάς θα έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε κάτι πρωτότυπο ή να αρκεστείτε σε μια νέα και έξυπνη αναδιοργάνωση των δεδομένων. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τι πραγματικά θέλετε ακόμα και αν το κάνετε εντελώς σαφές με τα λόγια, καθώς πολλές φορές όσο και αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής, οι νόμοι της καρδιάς είναι πιο ισχυροί.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας ξαφνικά ή άτομα που μπερδεύονται στην προσωπική σας ζωή και σας επηρεάζουν στις απόψεις σας, ακόμα και αν είναι συγγενείς. Το ότι έχετε με κάποιους σχέσεις αίματος δεν σημαίνει πως αυτοί πρέπει να αποφασίζουν και να κρίνουν τι είναι το καλύτερο για εσάς, γιατί ακόμα και αν θα κάνετε λάθη, θα είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διερευνήστε με βασικό σας κριτήριο τη λογική τις αιτίες που σας ωθούν στο να θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής, ώστε μετά να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας χωρίς να το μετανιώσετε. Η διάθεση που έχετε να ξαναβρείτε τον παλιό καλό χαμένο σας εαυτό, θα σας οδηγήσει σε αναμοχλεύσεις και αναμετρήσεις με το παρελθόν, παρακινώντας σας να κάνετε συγκρίσεις με το παρόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λόγω της δυσαρέσκειας που έχετε οικονομικά και συναισθηματικά, θα έχετε έντονα τάσεις φυγής και αμφισβήτησης όλων όσων έχετε κάνει. Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι, γιατί ίσως κάποιες δυσκολίες να δημιουργήσουν αποφασιστικές αλλαγές στη διαμόρφωση των πραγμάτων. Αξίζει τον κόπο να οργανωθείτε σωστά και με συνέπεια, αφού υπάρχει πρόσφορο έδαφος και θα αμειφθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική και κοινωνική σας πρόοδο και να μην κάνετε για κανένα λόγο βιαστικές κινήσεις. Οι ανησυχίες που έχετε δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα ευχάριστα και αρκετές φορές θα σας ωθήσουν να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιωθεί ένα σχέδιό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να έχετε συγκεκριμένα σχέδια, πρόγραμμα και στόχους για να μπορείτε να τα κυνηγήσετε χωρίς να χάνετε το μέτρο και να δίνετε σε κάθε τομέα την προσοχή σας. Εντείνετε τους ρυθμούς σας και να θυμάστε πως οι στενοί συνεργάτες και ο σύντροφός σας θα αποδειχθούν πολύτιμοι στην επιτυχία και την ικανοποίηση που μπορείτε να πάρετε στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρχει επικοινωνία και συμπαράσταση ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένατε, γι’ αυτό αντιμετωπίστε τώρα και τα πιο δύσκολα προβλήματα και μην τα αναβάλετε. Αλλαγές, καινοτομίες και σχέσεις θα προχωρούν ικανοποιητικά. Εστιάστε στα θέματα που σας απασχολούν και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και να τακτοποιήσετε πολλά. Δικαίως νιώθετε κουρασμένοι αφού δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε