Ζώδια Σαββάτου 16 Οκτωβρίου

Εκφράστε τα συναισθήματά σας και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Εφαρμόστε τις ιδέες σας πριν τις κοινοποιήσετε για να μη σας αντιγράψουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πριν βεβαιωθείτε ότι οδηγείστε στην επιτυχία, μην κάνετε κανένα βήμα. Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά σας θέματα. Προτείνετε στους συνεργάτες σας τις λύσεις που έχετε κατά νου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προχωράτε με κλειστά μάτια, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσάς. Περάστε τη μέρα με φιλικά πρόσωπα και θα διασκεδάστε αφάνταστα.

 

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις πριν προχωρήσετε σε νέες. Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξει ρήξη. Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή την παρορμητική διάθεση. Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα με γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον σύντροφό σας που θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το να παραδεχτείτε ένα λάθος που κάνατε τελευταία δεν είναι κακό, αλλά είναι προς τιμή σας. Για να μην ακούσετε παράπονα από άτομα που είναι κοντά σας, μη θίγετε καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας αφήστε το για αργότερα. Η πλήξη δεν θα περιλαμβάνεται στο σημερινό σας πρόγραμμα, γι’ αυτό διασκεδάστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε αυτά που θέλετε με τον τρόπο που ξέρετε, ώστε να μη μετανιώσετε αργότερα. Μη γίνετε καταπιεστικοί επειδή δεν γίνεται να γίνουν όλα όπως θέλετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Πάρτε τις αποφάσεις σας αφού πρώτα μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares