Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Οκτωβρίου

Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε



ΚΡΙΟΣ: Δραπετεύστε έστω και για λίγο από τις υποχρεώσεις σας παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Μην αφήσετε τον χρόνο να περνάει χωρίς να αναζητήσετε τη διασκέδαση και την αλλαγή παραστάσεων.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην υπογράψετε τίποτα αν πρώτα δεν διαβάσετε και τα ψιλά γράμματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο χόμπι που σας αρέσει ιδιαίτερα, για να απαλλαγείτε από περιττό άγχος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας. Έχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκρατηθείτε γιατί η παρορμητική διάθεση θα σας βάλει σε μπελάδες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε τρόπο ό,τι και αν ακούσετε σήμερα.

 

ΛΕΩΝ: Διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας προκαλέσουν ένταση. Εάν θέλετε να κρατήσετε τα χρήματά σας ασφαλή, αποφύγετε σήμερα να δανείσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν πειστείτε για οτιδήποτε σας προτείνουν, επιμείνετε στο να δείτε πράξεις. Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα ένα προσεκτικό προγραμματισμό.

 

ΖΥΓΟΣ: Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε από το να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά. Διακόψτε σχέσεις που παίρνουν και δεν δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιστεύετε ό,τι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέμα. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δε σας δίνει όσα θέλετε, απ’ το να ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά.

 

ΙΧΘΥΣ: Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα. Μη διστάζετε να βάλετε μπροστά νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;