Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Όλα όσα φέρνει η πανσέληνος του Οκτωβρίου σε κάθε ζώδιο

Χρησιμοποιήστε αυτήν την πανσέληνο για να τροφοδοτήσετε ό,τι χρειάζεστε για να φροντίζετε σωστά τον εαυτό σας



Η επερχόμενη πανσέληνο - η οποία συμβαίνει να είναι η τελευταία πανσέληνος πριν από το Halloween, προσθέτοντας ένα στοιχείο τρόμου στο μείγμα - λαμβάνει χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης (20.10.2021). Αυτή η πανσέληνο θα μπορούσε να τη νιώσεις πιο χαοτικά και έντονα από το συνηθισμένο, χάρη στο γεγονός ότι λαμβάνει χώρα σε ζώδιο της φωτιάς – τον Κριό. Αυτό το ζώδιο είναι παθιασμένο. Ο τύπος του κύκλου που ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, αυτή η αγάπη ξεπερνά τον απλό ρομαντισμό, επειδή εκτείνεται σε κάθε άλλη πτυχή της ζωής. Ο Κριός δεν είναι ένα ζώδιο που περιμένει υπομονετικά πριν αναλάβει δράση, επειδή ορμά στην πρώτη ευκαιρία για να προχωρήσει.

Ο Κριός μπορεί επίσης να είναι ένα ανυπόμονο ζώδιο που είναι γρήγορο σε θυμό και παρορμητικό όταν αντιδρά σε αυτόν τον θυμό. Αυτή η πανσέληνος θα αντιταχθεί στον Άρη - τον πλανήτη της μάχης και της οδήγησης – που συμβαίνει επίσης να είναι ο πλανήτης που κυβερνά ο Κριός. Αυτό θα ανεβάσει τη συναισθηματική θερμοκρασία αυτής της πανσελήνου και θα εμπνεύσει βαθιές αντιδράσεις μέσα σας. Αλλά καθώς αυτή η πανσέληνος θα είναι επίσης σε τετράγωνο με την εμμονή του Πλούτωνα, μπορεί να αισθανθείτε μια παρόρμηση να κάνετε κάτι αρνητικό ή επιζήμιο. Θυμηθείτε να είστε σαφείς για τις προθέσεις σας.

Πώς λοιπόν θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η πανσέληνος του Οκτωβρίου:

Κριός

Αυτή είναι η πανσέληνός σας, ο Κριοί. Αυτή τη στιγμή, είστε ο κύριος χαρακτήρας σε αυτή την αστρολογική ιστορία και μπορεί να προσεγγίσετε μια κεντρική στιγμή. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να αποκαλύψει όλους τους τρόπους που έχετε αλλάξει και συνεχίζετε να αλλάζετε, ενθαρρύνοντάς σας να κάνετε επιλογές που αντικατοπτρίζουν το άτομο που γίνεστε παρά το άτομο που είστε.

Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας οδηγήσει για να υποχωρήσετε από τον εξωτερικό κόσμο και να καλλιεργήσετε την πνευματική σας πλευρά. Τα όνειρά σας μπορεί να γίνουν πιο ζωντανά, καθώς το υποσυνείδητό σας καθιστά γνωστό. Διαλογιστικές και ενδοσκοπικές δραστηριότητες όπως το να αρχίσετε ένα ημερολόγιο, να διαλογιστείτε, να εξασκήσετε την αναπνοή ή απλώς αφήνοντας μια καλή κραυγή είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται η ψυχή σας τώρα.

Δίδυμοι

Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια στροφή στους κοινωνικούς σας κύκλους. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε ορισμένους ανθρώπους και να σας ενθαρρύνει να απομακρυνθείτε από κάποιους άλλους. Περάστε χρόνο με τους ανθρώπους που σας εμπνέουν και βγάζουν το καλύτερο σε εσάς. Μην αισθάνεστε φυλακισμένοι από τις συγγενείς ή τις παρέες που σας κάνουν να νιώθετε σαν να μην μπορείτε να είστε μόνοι σας.

Καρκίνος

Η καριέρα σας παίζει τον κεντρικό ρόλο σε αυτήν την πανσέληνο. Μπορείτε να λάβετε ευκαιρίες για να φτάσετε στο πεδίο σας, όπως η καταπολέμηση μιας προώθησης, η ανάληψη μιας νέας εργασίας ή η αλλαγή σταδιοδρομίας εντελώς. Δεν αφορά το να έχετε τέλεια φήμη ή ένα ιδανικό βιογραφικό σημείωμα, αλλά το να έχετε μια καριέρα που να αντανακλά το είδος της επιτυχίας που σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Λέων

Αυτή η πανσέληνος θα σας κουνήσει από πεισματικές προοπτικές και μονότονες ρουτίνες. Θα σας ενθαρρύνει να δώσετε ευκαιρίες που είναι έξω από το σταθερό πλάνο σας. Παίρνετε νέες εμπειρίες και ίσως θέλετε να ταξιδέψετε σε ένα εντελώς νέο μέρος. Η προβολή σας δεν βρίσκεται εκτός. Αγκαλιάστε την ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά.

Παρθένος

Μπορεί να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με ημιτελή προσπάθειες σε αυτή την πανσέληνο. Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή να διευθετήσετε τα χρέη και να αναθεωρήσετε τις οικονομικές δεσμεύσεις που έχετε κάνει. Η ενέργεια είναι επίσης μια μορφή νομίσματος, οπότε βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε την ενέργειά σας σε κάτι που έχει δυνατότητες μακροπρόθεσμης ανάπτυξης και ικανοποίησης.

Ζυγός

Οι σχέσεις σας είναι η κύρια εστίαση σε αυτή την πανσέληνο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε την αλλαγή στις σχέσεις σας, καθώς οι κατασταλαγμένες αλήθειες τελικά έρχονται στο φως. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να επανεξετάσετε τον τρόπο λειτουργίας αυτών των σχέσεων. Πώς μπορείτε να βελτιώσετε τα πρότυπα που υπάρχουν μεταξύ εσάς και των ανθρώπων που ασχολείστε με ένα διαπροσωπικό επίπεδο;

Σκορπιός

Η πανσέληνος αυτή μπορεί να αφορά με τις συνέπειες του πώς αντιμετωπίζετε τον χρόνο σας και το σώμα σας. Μπορεί να είναι καιρός να εργαστείτε για τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ρουτίνας, δημιουργώντας μια υγιή ισορροπία μεταξύ της ανάπαυσης και της εργασίας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την πανσέληνο για να τροφοδοτήσετε ό,τι χρειάζεστε για να τρέφετε και να φροντίζετε σωστά τον εαυτό σας. Πριν μπορέσετε να είστε παραγωγικοί, πρέπει να αισθανθείτε ολόκληροι.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να φέρει την αίσθηση του ρομαντισμού, της δημιουργικότητας και της καλλιτεχνικής έκφρασης. Μην ξεχνάτε ότι το να χαλαρώνετε απλώς και να διασκεδάζετε είναι επίσης μια δημιουργική πράξη. Ακόμα κι αν δεν είστε καλλιτέχνης per se, υπάρχει ένας καλλιτέχνης που ζει μέσα σας και πρέπει να αλληλοεπιδράσει. Αφήστε αυτήν την πανσέληνο να σας φέρει τη δημιουργική ανακάλυψη που ψάχνετε.

Αιγόκερως

Μπορεί να νιώσετε σαν να παίρνετε λίγο χρόνο από την κοινωνική σκηνή και να ξοδέψετε χρόνο στο σπίτι. Αυτή η πανσέληνος θα επικεντρωθεί στην προσωπική σας ζωή, σας ενθαρρύνει να εστιάσετε σε αυτό που χρειάζεστε για να αισθάνεστε ασφαλείς και συναισθηματικά προστατευμένοι. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η επανασύνδεση της οικογένειας, ή επιστροφή στις ρίζες σας ή ακόμα η ανακαίνιση του σπιτιού που πάντα θέλατε είναι αυτό που έχετε τώρα περισσότερο ανάγκη.

Υδροχόος

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας αφήσει να αισθανθείτε σαν να προσπαθείτε να εξισορροπήσετε τόσα πολλά διαφορετικά μηνύματα, συνομιλίες, συναντήσεις και θέματα. Θυμηθείτε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή, επειδή αυτή η πανσέληνος ενεργοποιεί τις ψυχικές σας και διανοητικές ανάγκες σας. Καταχωρίστε αυτή την ενέργεια για να εκφράσετε τις ιδέες σας, να μάθετε για νέα πράγματα και φροντίζοντας την πολυάσχολη εργασία σας.

Ιχθύς

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιες σημαντικές οικονομικές αποκαλύψεις. Μπορεί να σκέφτεστε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε τον προϋπολογισμό σας, να αυξήσετε το εισόδημά σας, ή ακόμα και να αγοράσετε μερικά από τα στοιχεία που έχετε γεμίσει μετά. Το πιο σημαντικό, αυτή η πανσέληνος είναι για τη δημιουργία σταθερότητας και φροντίζοντας να εργάζεστε σε ένα αυγό φωλιάς που σας αφήνει να είστε προετοιμασμένοι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;