Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Οκτωβρίου

Μη δείξετε εμπιστοσύνη σε όσους σας υπόσχονται πολλά και δεν εφαρμόζουν τίποτα



ΚΡΙΟΣ: Πριν πάρετε την απόφαση να κάνετε αταξίες σκεφτείτε το τίμημα που θα πληρώσετε. Απαιτείται ψυχραιμία από την πλευρά σας για να αποφύγετε εκρήξεις και σκηνές ζήλιας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε άτομα που δεν σας είναι ευχάριστα, γιατί θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Να θυμάστε ότι τα μεγάλα ρίσκα κρύβουν κινδύνους που δεν έχετε υπολογίσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απλώς έχετε μπερδευτεί γιατί αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε και τα καταφέρνετε μόνοι σας χωρίς δεκανίκια. Αφήστε να ξεθυμάνουν οι εντάσεις που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε όσους προκαλούν εντάσεις και καυγάδες, γιατί θα τεντώσουν τα νεύρα σας. Μη δείξετε εμπιστοσύνη σε όσους σας υπόσχονται πολλά και δεν εφαρμόζουν τίποτα.

 

ΛΕΩΝ: Οργανωθείτε περισσότερο για να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Αποφύγετε εντάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας σε τομείς που σας ταιριάζουν και μη χάνετε ανούσια τον χρόνο σας. Βάλτε ένα τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν σας ικανοποιούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Προβείτε μόνο στις απαραίτητες μετακινήσεις γιατί θα κουραστείτε. Δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και στην τάξη, θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά. Προσπαθήστε να λύσετε μόνο με διάλογο οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας πιέζει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναπτύξτε δημόσιες σχέσεις με χρήσιμα άτομα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Εάν κάποια άτομα σας είναι απαραίτητα συμβιβαστείτε, αλλιώς απομακρυνθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να κρατήσετε κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης και μην τα ξοδεύετε αλόγιστα. Κρατηθείτε μακριά από ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος που σας δημιούργησαν προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πριν κάνετε το επόμενο βήμα βρείτε πληροφορίες για πρόσωπα που σας απασχολούν. Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποβάλλετε τη ζήλια και την ανταγωνιστική διάθεση που δεν σας προσφέρουν κάτι. Μην εξωτερικεύσετε θυμό ακόμα και αν νιώσετε κάποιες στιγμές να σας πλημμυρίζει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department