Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 14 έως 20/11

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να νιώσει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος



Στις 15 ο Ήλιος στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο, κρατήστε χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς τα νεύρα και οι υπερβολές μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Στις 17 ο Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα βγάλει στην επιφάνεια επιθετικές συμπεριφορές και αντιδράσεις, ενώ δεν θα λείπουν και οι προστριβές με τους γύρω σας. Στις 19 η Μερική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ταύρο, φέρνει δυσκολίες σε επίπεδο σχέσεων. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα από την πραγματική τους πλευρά και όχι παίρνοντας πρωτοβουλίες που είναι άσχετες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Στις 21 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Δουλέψτε με διπλωματία για να μπορέσετε να απαιτήσετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας. Κυκλοφορήστε, βγείτε, δείξτε την ερωτική σας διάθεση, μια που οι ευκαιρίες που θα έχετε δεν θα είναι λίγες, όμως, να θυμάστε πως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην πληγώσετε άτομα που σας έχουν σταθεί στο παρελθόν και γνωρίζετε πως ήλπιζαν να έχουν στο μέλλον κάτι περισσότερο με εσάς.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ανοίξτε την πόρτα της καρδιάς σας και θα γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα που θα σας συνεπάρει ώστε να τα ξεχνάτε όλα. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις της κοινής σας πορείας, γιατί αλλιώς ενδέχεται να βομβαρδίζετε το μυαλό σας με ανυπόστατα σενάρια που θα κουράσουν τόσο εσάς, όσο και τον σύντροφό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα γεγονότα αυτού του μήνα θα έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα στον επαγγελματικό τομέα και στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην προκαλέσετε αντιδικίες. Για να είστε όλοι ευχαριστημένοι έχει σημασία να κρατηθούν οι ισορροπίες. Η δημιουργία καλών σχέσεων και διασυνδέσεων θα σας βοηθήσουν να δείτε και νέους ορίζοντες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε εκ νέου τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Πρέπει να απαλλαγείτε από κάποιες ανασταλτικές ευθύνες και βάρη που δεν σας εξυπηρετούν σε τίποτα. Οι συνθήκες για τις επαγγελματικές και κοινωνικές ανακατατάξεις θα είναι ευνοϊκές. Προσέξτε να μη χαθείτε μέσα στα επουσιώδη και να μη σας κυριέψει η υπερβολή. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητές σας.

 

ΛΕΩΝ: Εάν θέλετε να πετύχετε αναβάθμιση δεν θα το πετύχετε μόνοι σας και σε απομόνωση. Θα χρειαστείτε φιλικές διασυνδέσεις που θα περιέχουν ατμόσφαιρα αλληλοϋποστήριξης. Ένας προγραμματισμός εκ νέου των κινήσεών σας θα σας βοηθούσε αρκετά στα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Η οργάνωση είναι απαραίτητη για να αποφύγετε κακοτοπιές. Μην απαρνείστε την παιδικότητα και τα ανέμελα στοιχεία που έχετε μέσα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αξιοποίηση της ωριμότητας που έχετε κερδίσει το τελευταίο διάστημα θα κάνει θαύματα. Έχει σημασία να εξετάσετε προσεκτικά τα σημεία που μπορούν να σας επηρεάζουν οι άλλοι και το αντίθετο, για να κάνετε σωστές επενδύσεις, χρόνου, εργασίας και χρημάτων. Επικοινωνήστε σωστά με τους γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα καθορίσετε τις στρατηγικές που δημιουργούν καλύτερες σχέσεις. Η μοίρα θα σας δείξει κάποιο νέο δρόμο να ακολουθήσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να μην μπλέξετε τα αστεία με τα σοβαρά χωρίς να χάσετε το χιούμορ σας. Δείτε τις λεπτομέρειες και κατασταλάξτε σε κάποιες συμφωνίες που αφορούν αισιόδοξες προοπτικές. Θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα που κάποια θα είναι λογικά και μερικά άλλα τελείως παράλογα που σε αυτά θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση στις επιλογές σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο μέσα από τη σχέση σας θα καταλάβετε την αξία της συντροφικότητας. Προσεγγίστε το ταίρι σας με αγάπη και μη φοβηθείτε να κοντραριστείτε σε θέματα που δε συμφωνείτε. Εάν ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις που τρέφετε, θα έχετε αρκετές προοπτικές για το μέλλον. Οι αλλαγές στον τρόπο της σκέψης σας θα συμβάλλει στην ανανέωση της σχέσης σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προετοιμαστείτε για επαναστατικές κινήσεις, αλλά πριν φτάσετε εκεί, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις και επιδιώξτε σωστές εξηγήσεις. Θα υπάρχει μεγάλη έλξη με ορισμένα πρόσωπα, αλλά θα παιχτούν και αρκετά παιχνίδια κυριαρχίας. Να θυμάστε πως τα έντονα πάθη δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν. Οι παρούσες συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις που έχετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το φλογερό ταμπεραμέντο σας θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο στο να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα σας τονώσουν ψυχικά και θα σας χαρίσει αρκετές ερωτικές περιπέτειες και μικρά φλερτ. Θα υπάρχει αφθονία σε προσκλήσεις από φίλους, πάρτι και έξοδοι για διασκέδαση. Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε σχέση ή να κάνετε αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή, μην περιμένετε τον πρίγκιπα του παραμυθιού να σας χτυπήσει την πόρτα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το σημείο που κάνετε από την αρχή λάθος είναι η προσκόλληση που έχετε σε αυτά που περάσατε στο παρελθόν. Όμως, να θυμάστε πως επειδή έτυχε να έχετε «καεί» από κακές συμπεριφορές, δε σημαίνει ότι πρέπει να τις συγχέετε με το παρόν και να είστε μονίμως καχύποπτοι. Όσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να νιώσει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος.

 

ΙΧΘΥΣ: Είναι άδικο για εσάς να καταστρέψετε ή να διώξετε μια σχέση που έχει να σας προσφέρει πολλά και πάνω απ’ όλα ευτυχισμένη ζωή. Εάν νιώθετε ότι η ρουτίνα έχει εισβάλει στη σχέση σας, αποφασίστε να την τονώσετε με ρομαντικά τετ α τετ ή μικρές αποδράσεις από τα καθημερινά. Μην σκέφτεστε πως μετά από ώρες δουλειάς ποιος έχει κέφι για διασκέδαση. Αλλάξτε τακτική και μην κολλάτε στα «πρέπει».

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department