Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 13 Νοεμβρίου 2021

Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ό,τι σας γεμίζει με ενέργεια και δύναμη



ΚΡΙΟΣ: Ίσως οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για πάθος. Προτιμήστε μικρές αλλαγές για να νιώσετε καλά και μην κάνετε κάτι υπερβολικό.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην περιμένετε να κάνουν σχόλια για τη δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε. Θα έχετε αρκετή ψυχολογική στήριξη ώστε να υπερβείτε τον εαυτό σας κατά πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απ’ το να εκβιάζετε καταστάσεις, αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Αρχίστε να γίνεστε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο, χωρίς εντάσεις και προβληματισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνεχίστε με αυτοπεποίθηση αυτά που πιστεύετε, όσο και αν αντιδρούν δικά σας άτομα. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι προς τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε πως είστε έτοιμοι και ικανοί να αγωνιστείτε, όλα θα απλουστεύσουν. Ικανοποιήστε τις ανάγκες των οικογενειακών σας προσώπων στον βαθμό που μπορείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παρασύρεστε από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Η καλύτερη παρέα για σήμερα θα είναι οικεία και γνώριμα πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε το χαμόγελό σας και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη μέρα. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ό,τι σας γεμίζει με ενέργεια και δύναμη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για θέματα που θα αφορούν τον συναισθηματικό σας τομέα. Εάν σας απασχολούν ορισμένες καταστάσεις μιλήστε μόνο με άτομα που θα σας ακούσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ό,τι έχει γερά θεμέλια δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τις ανακατατάξεις που θα γίνουν. Η ισορροπημένη συμπεριφορά θα κάνει και τους πιο επιθετικούς να ηρεμήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μεταφέρετε στους συνεργάτες τις ιδέες σας και θα επιτύχετε περισσότερα. Απ’ το να κάνετε βιαστικές κινήσεις, προτιμήστε να είστε ψύχραιμοι και πρακτικοί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε στη θέση τους αγενή άτομα με ευγένεια και διακριτικότητα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν προκύψει σε οικονομικά ζητήματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Γίνετε πιο αντικειμενικοί και πρακτικοί, αφήστε την ειλικρίνεια να σας οδηγήσει και μάθετε να είστε αληθινοί χωρίς να χρειάζεται να εκτίθεστε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30