Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 21 έως 28/11

Καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και προσεγγίστε την επιτυχία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο



Στις 24 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συλλέξτε πληροφορίες σε ό,τι σας ενδιαφέρει, φανείτε ανοιχτόμυαλοι και δείτε την αλήθεια σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να ακούτε τι σας λένε και να μην προσπερνάτε βιαστικά τα πάντα. Μη βρείτε το δέντρο και χάσετε το δάσος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

 

ΚΡΙΟΣ: Ξεκαθαρίστε τις θέσεις και τα θέλω σας, για να ευνοηθούν οι συνεταιρισμοί που επιθυμείτε. Εάν υπάρχουν στιγμές που σας πνίγει η μοναξιά, μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις αν το καθεστώς που επικρατεί σας ικανοποιεί πλήρως. Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά, ούτε οι παρορμητικές κινήσεις. Μπορείτε με έξυπνες κινήσεις να στρέψετε το παρασκήνιο προς όφελος των συμφερόντων σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, όμως, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε για το τι θα γίνει, να καταπιέζεστε στα συναισθήματά σας και να σκέφτεστε αν κάποιοι θα μείνουν πιστοί δίπλα σας. Όλα έχουν κάποιο λόγο που γίνονται και ίσως να είναι καλύτερα που διαμορφώνεται έτσι το σκηνικό, μια που όσοι θα παραμείνουν κοντά σας θα έχουν δώσει την καλύτερη απόδειξη ότι σας αγαπούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον. Η βδομάδα είναι ακατάλληλη για να απαιτήσετε και να πιέσετε τους συνεργάτες σας να προωθήσουν τα σχέδιά σας ώστε να προσεγγίσετε τους στόχους σας, αφού δεν θα μπορείτε να διαλέξετε τον σωστό τρόπο να κινηθείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εποικοδομητικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κακές εμπειρίες. Μην ξεχάσετε ούτε στιγμή τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους συνεργάτες σας. Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία απ’ το να παραπονιέστε συνέχεια χωρίς νόημα. Είναι νόμος πως οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις έχουν και τα μειονεκτήματά τους. Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που μπορούν να σας την προσφέρουν.

 

ΛΕΩΝ: Δείτε ξεκάθαρα τα κοινά σημεία που σας ενώνουν με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας μπλοκάρει σε ερωτικό επίπεδο. Η εκλογίκευση των καταστάσεων που επικρατούν θα σας βοηθήσει να τις καταλάβετε. Αφήστε τους φίλους σας να σας παρασύρουν για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Περνώντας με σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας, θα έχετε οικονομικά οφέλη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας. Πάντα υπάρχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να ξεφύγετε από τα προβλήματα, οπότε μην είστε απαισιόδοξοι. Για κάθε επαγγελματική κίνηση που θέλετε να κάνετε, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε καλά. Εκφράστε στα αγαπημένα πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Αρχίστε να αφήνετε πίσω το παρελθόν και δεχτείτε τη νέα τάξη πραγμάτων. Εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με ουσιαστικές συζητήσεις. Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό. Η πραγματικότητα ό,τι και να κάνετε δεν αλλάζει, γι’ αυτό πρέπει να την παραδεχθείτε. Μια κοινωνική πρόκληση θα σας βοηθήσει να δείτε τις καινούριες προδιαγραφές που δημιουργούνται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει τα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας για να αλλάξετε διακόσμηση. Για να μπορέσετε να χαλαρώσετε πρέπει να βάλετε μια τάξης στις σκέψεις σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε αν δε σταματήσετε να εξαντλείται τα περιθώρια.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οργανώστε τη ζωή σας, βάλτε νέους στόχους και αλλάξτε πολλά από αυτά που σας ενοχλούν. Τα ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, αλλά θα βρείτε και θα δώσετε λύσεις. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε άλλους και να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό και μια σωστότερη οργάνωση των σχεδίων σας για να μην μπλοκάρονται από δική σας υπαιτιότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρόλο που με έξυπνες κινήσεις θα έχετε μεγάλη άνοδο σε οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, η βδομάδα ξεκινάει βρίσκοντάς σας προβληματισμένους σε ό,τι έχει σχέση με παιδιά και οικογένεια και κάνοντάς σας να νιώθετε ιδιαίτερα αδύναμοι να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες ευχάριστες εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα. Απρόσμενα έσοδα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα πραγματοποιώντας πολλά από τα όνειρά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένας καλός τρόπος να βρείτε τις ισορροπίες σας είναι να αποφύγετε παρασκηνιακές καταστάσεις και αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί αν κινηθείτε μυστικά να ανακαλύψετε κάτι που σας φαίνεται χρήσιμο, αλλά μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να ανατρέψει αυτό που έχετε στο μυαλό σας και αντί να χτίσετε πιο γερές σχέσεις, να τις γκρεμίσετε και να χαρακτηριστείτε περίεργοι ή κακοπροαίρετοι.

 

ΙΧΘΥΣ: Επωφεληθείτε οικονομικά από ένα ακίνητο και φροντίστε να έχετε ρυθμίσει οφειλές ή υποχρεώσεις κυρίως με το δημόσιο. Συγκεντρωθείτε και με προσοχή εκθέστε τις θέσεις και τις απόψεις σας, ώστε να μη χάσετε πραγματικές συμπάθειες ή βοήθεια από κάποια άτομα. Μπορεί να προκληθεί κάποιος ανταγωνισμός με τους άλλους, γι’ αυτό φανείτε ψύχραιμοι, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει, αφού θα υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές, ακόμα και στα πιο δύσκολα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς