Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 22 Νοεμβρίου

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεται



ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βάλετε νέα θεμέλια. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια είναι αυτή που σας δημιουργεί αμφιβολίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε για να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες. Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε κι άλλη ευκαιρία σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές. Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν ζητάτε τρυφερότητα κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες. Έχετε τον νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη.

 

ΛΕΩΝ: Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων. Για να μην ανακόπτετε την πορεία σας κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αυξηθεί κατακόρυφα το ερωτικό σας πάθος και η τάση να κατακτήσετε, αλλά θα αναζητάτε μόνο την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση.

 

ΖΥΓΟΣ: Όταν δεν θα θέλετε να απομονωθείτε, θα αναζητάτε με κάθε τρόπο την παρουσία των άλλων και θα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στη συναισθηματική σας σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο να περάσετε με τον σύντροφό σας κάποιες ιδιαίτερες στιγμές που θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση της σχέσης σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεται περισσότερο. Ψυχική ηρεμία και ισορροπία. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά με έξυπνες κινήσεις και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας, μια που έχετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε την υπεροχή σας με τον ανταγωνισμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι προβληματισμοί δεν θα λείψουν στον εργασιακό σας χώρο, προσέξτε τις δοσοληψίες σας και τα ανοίγματα που θα κάνετε, να μην ξεφεύγουν πολύ από αυτά που έχετε υπολογισμένα.

 

ΙΧΘΥΣ: Η στάση που θα τηρήσετε, θα έχει θετική ή αρνητική επίπτωση στον ψυχικό κόσμο και στα συναισθήματά σας, γι’ αυτό μη φορτώνεστε και με το καθημερινό άγχος.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ