Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Νοεμβρίου

Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι



ΚΡΙΟΣ: Δεν θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν και ίσως να είναι ευκολότερο, αφού θα μπορείτε να εκφράσετε με άνεση αυτά που νιώθετε και τις επιθυμίες σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε για την επιτυχία των συναντήσεων που έχετε κατά νου. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προκαλέσετε τον σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε να βγει εκτός εαυτού. Μεταδώστε την αισιοδοξία σας για να νιώσει καλύτερα και να ξεχαστεί από τα προβλήματα που έχει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μη τα μετράτε όλα στα δικά σας μέτρα. Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε την στα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις καθημερινές σας καταστάσεις. Εμπιστευθείτε την κρίση σας αλλά έχετε ανοιχτά μάτια γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν κάνετε μια προσπάθεια να μείνετε ψύχραιμοι και μακριά από καταστάσεις ψυχοφθόρες για τον οργανισμό σας, όλα θα πάνε καλά.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δημιουργείτε λάθος και άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομο σας. Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε το θυμό σας σαν εκτόνωση γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σας απομυζούν ενέργεια. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ανακαλύψτε καινούριες πηγές κέρδους, για να διεκπεραιώσετε το συντομότερο τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή η απομάκρυνση των φόβων και των προκαταλήψεων σας, έχει μεγάλη σημασία, μην απορροφηθείτε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δραστηριότητες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας και να σέβεστε τον ανταγωνισμό.

 

ΙΧΘΥΣ: Αναλύστε με ψυχραιμία τις λεπτομέρειες που υπάρχουν, για να λύσετε τα τυχόν προβλήματά σας και μην παγιδεύετε τον εαυτό σας σε συμφωνίες που δεν σας εκφράζουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ