Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Δεκεμβρίου

Προστατεύστε την ψυχική σας υγεία από το άγχος της καθημερινότητας



ΚΡΙΟΣ: Μόνο οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιοι συμβιβασμοί, θα μπορέσουν να σώσουν μια φιλία που κινδυνεύει. Μην υποκρίνεστε συναισθηματικά, γιατί θα σας κουράσει να μην είστε ο εαυτός σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να τα επιβουλεύεται. Η ανταγωνιστική σας διάθεση δεν θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο η σταθερότητά σας, θα κάνει τους συνεργάτες σας να σας δείξουν εμπιστοσύνη. Εάν δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να συμβιβαστείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαγείτε από περιορισμούς που σας δημιουργούν άγχος και δεν σας οδηγούν σε θετικές εξελίξεις. Μην αφήσετε το πάθος να βγει από τη ζωή σας, γιατί θα σας φανεί πολύ χλιαρή.

 

ΛΕΩΝ: Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα σας προσφέρουν όσοι σας περιστοιχίζουν. Από τον σύντροφό σας μέχρι τους συνεργάτες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν διοχετεύετε την ενέργειά σας σε θέματα οικογενειακά, θα έχετε προβλήματα στη δουλειά σας. Η υπερβολική παρόρμηση σας οδηγεί σε λάθη, γι’ αυτό μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην εκτεθείτε με λόγια που μπορεί να διαρρεύσουν και να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Αντιμετωπίστε την κριτική διάθεση ενός φίλου με ευγενικό τρόπο, για να τον βάλετε στη θέση του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσαρμοστείτε στις παρούσες συνθήκες, για να εξελιχθούν πιο γρήγορα οι θετικές επιρροές. Προστατεύστε την ψυχική σας υγεία από το άγχος της καθημερινότητας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με υποθέσεις που είχατε παραμελήσει και ζητούν άμεσες λύσεις. Φροντίστε να είστε ενημερωμένοι στα σημάδια που βλέπετε γύρω σας και μη μένετε αδιάφοροι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν όλα ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Ξεπεράσετε τους κρυφούς σας φόβους, που δεν σας αφήνουν να είστε χαρούμενοι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι σημαντικό και να μην προσθέτετε παραπάνω πίεση. Αναζητήστε καινούριες διεξόδους για να μην έχετε παράπονα και να μη νιώθετε άβολα ή μισοί συναισθηματικά.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας, να σας κάνουν υποκειμενικούς. Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους. Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας, θα πετύχετε περισσότερα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024