Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 12 έως 19/12

Στον γενικό απολογισμό θα είστε κερδισμένοι, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας



Στις 13 ο Άρης περνάει στον Τοξότη, φέρνοντας δυναμισμό και νέα ξεκινήματα. Καλυτερεύει η διάθεση και μαζί και η διαίσθησή σας, οπότε θα είστε πιο ευέλικτοι. Διαχειριστείτε έξυπνα σχέδια και στόχους, επιδεικνύοντας ζήλο και διάθεση για μάθηση. Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις όπου θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί. Στις 18 η Πανσέληνος στους Διδύμους, τονίζοντας την επικοινωνία και τις συναναστροφές με τους γύρω σας. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην πιστέψετε σε λόγια ή υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς θα είναι αβάσιμες και ουτοπικές. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια για να μη διακινδυνέψετε το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μην συμπεριφέρεστε απότομα, γιατί θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που αγαπάτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Στις 19 η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω και όλα θα σας φαίνονται βουνό. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα ζητούν άμεσες λύσεις και εσείς θα αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι και αδύναμοι να σκεφτείτε τρόπους να προχωρήσετε. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να αποβάλετε το χάος που υπάρχει στο μυαλό σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Μετριάστε την απότομη συμπεριφορά που έχετε κάποιες φορές χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος, καθώς μόνο έτσι θα έχετε τους άλλους σύμμαχους στο πλευρό σας. Δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε χρόνος για ανούσιες διαπραγματεύσεις ή ταλαντεύσεις ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική. Μόνο εσείς μπορείτε να οριοθετήσετε τις αλλαγές. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε τη διάθεσή σας, επειδή κάποιοι θα σας γκρινιάζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μιλήστε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο για ένα θέμα που αφορά και τους δυο σας. Ξεκαθαρίστε καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε εν μέσω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αφήστε να φανούν τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών σας και μη βιάζεστε. Ασχοληθείτε με την καριέρα σας και μην περιμένετε συνέχεια βοήθεια από τους άλλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων για πράγματα που δεν είναι της δικής σας αρμοδιότητας. Αναλάβετε άμεσα τον συντονισμό μιας υπόθεσης που εκκρεμεί και πρέπει να διεκπεραιωθεί. Μην επιδεινώνετε την κακή σας ψυχολογία κάνοντας παρέα με αρνητικούς ανθρώπους. Αποφύγετε να ξοδεύετε χωρίς περιορισμούς νομίζοντας ότι έτσι θα νιώσετε καλύτερα. Φανείτε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μη δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε πριν κινηθείτε να ψυχολογήσετε ένα συνάδερφο που σας κοντράρει. Θα υπάρχει πλήθος συζητήσεων και επαφών που θα καρποφορήσουν λίγες από αυτές. Στον γενικό απολογισμό θα είστε κερδισμένοι, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Συγκεντρωθείτε όσο δύσκολο και αν σας είναι και κυρίως κινηθείτε με ευελιξία. Θα αποφασίσετε μια αλλαγή που η προσαρμογή της θα είναι αργότερα πιο εύκολη.

 

ΛΕΩΝ: Είναι ανάγκη να βλέπετε όλες τις πλευρές των ζητημάτων που έχουν προκύψει. Στις διαφορές που αναμφίβολα υπάρχουν, πρέπει να ακολουθείτε τον δρόμο της ελάχιστης σύγκρουσης. Κάποιες ασαφείς καταστάσεις χρειάζονται επιδέξιες κινήσεις για να προστατευτούν τα κεκτημένα σας. Σεβαστείτε κανονισμούς και νόμους, για να βρείτε τα δίκια σας όσο πιο ήπια και σύντομα γίνεται. Πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε όσο μπορείτε κόντρες και αντιπάθειες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ικανότητά σας να υποστηρίζετε τα συμφέροντά σας δεν θα είναι αμελητέα. Ανεβάζοντας τις μετοχές του ονόματός σας στην αγορά της εργασίας, θα διαπιστώσετε πως θα βγείτε κερδισμένοι. Προετοιμάστε το έδαφος για μια πιο σταθερή οικονομική βάση, που θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Κάντε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να προχωρήσουν καλύτερα οι υποθέσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων θα εκτιμηθεί από τον περίγυρό σας. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν. Μια καινούρια εποχή ξεκινάει για να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία. Μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτα που θα σας αιφνιδιάσουν, αλλά θα είναι κατά κανόνα ευχάριστα και θα αφορούν κυρίως το συναισθηματικό σας τομέα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να είστε διπλωμάτες με ένα συνεργάτη που θέλει να περάσει τις απόψεις του. Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και επεκταθείτε με καινούριες συνεργασίες. Μπορείτε να πετύχετε αναγέννηση στα σχέδιά σας και στο χέρι σας είναι να μπορέσετε να τα πάτε καλά και να υποσκελίσετε κακοτοπιές που είναι συνέπεια της όλης γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε τις ισορροπίες που χρειάζονται και μην ξεφύγετε από τα όρια. Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως η επιτυχία απαιτεί αγώνες. Σας συμφέρει να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, άσχετα αν υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν ή αισθάνεστε ότι σας αδικούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε, ακόμα και τους ανταγωνιστές σας, για να τους ελέγχετε καλύτερα. Θα έρθουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας για να προβείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δε θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις. Θα είστε αρκετά δυναμικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, εκπέμποντας στους γύρω σας σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Συγκλονίστε τους με την παρουσία σας και μην παρασυρθείτε με βιαστικές κινήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προωθήστε τα σχέδια σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις. Θα προκληθεί μια κάποια νευρικότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να μη βιάζεστε να πείτε ή να κάνετε πράγματα. Παραμείνετε οργανωμένοι και μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας κάνει επιθετικούς και απόλυτους με ανθρώπους που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε και σας ενδιαφέρει η παρουσία τους και στο μέλλον.

 

ΙΧΘΥΣ: Μεγαλώνουν οι ευαισθησίες σας και επηρεάζετε το νευρικό σας σύστημα. Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας καθώς θα έχετε πολλές πιέσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και από τον εργασιακό σας χώρο. Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι για τις αποφάσεις σας. Το παραμικρό λάθος ίσως σας στοιχίσει μια σχέση χωρίς δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά