Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26 Δεκεμβρίου

Αφιερώστε χρόνο μόνο στα σημαντικά σας θέματα και όχι σε ανούσιες καταστάσεις



Στις 20 με τον Ήλιο στον Τοξότη σε εξάγωνο με το Δία στον Υδροχόο, συγκεντρώστε τις σκέψεις σας και αφιερώστε χρόνο μόνο στα σημαντικά σας θέματα και όχι σε ανούσιες καταστάσεις. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Στις 24, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, ζητάει να κάνετε υποχωρήσεις και να μη φορτωθείτε ευθύνες που δε σας αναλογούν για να αποφύγετε νέα λάθη. Στις 25, η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας αφήνει να χαλαρώσετε και να περάσετε τη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα. Στις 26 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, προωθεί θέματα εργασίας και καριέρας, χωρίς να αφήνει παραπονεμένο τον συναισθηματικό σας τομέα.

 

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας αλλάξουν τις κατευθύνσεις που έχετε χαράξει, ειδικά αν είναι άτομα που έχετε καταλάβει τους σκοπούς τους. Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες με καλές προθέσεις και διαθέσεις, ώστε να απολαύσετε τα σημαντικά οφέλη στη ζωή σας τώρα, αλλά και στο μέλλον. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι το ουσιαστικό, αφεθείτε στα συναισθήματά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες γιατί γεμίζετε διλήμματα τον σύντροφό σας. Έχει διαμορφωθεί γύρω σας ένα κλίμα που ευνοεί ιδιαίτερα τη σχέση σας. Υπερνικήστε τις δυσκολίες με κατάλληλους χειρισμούς, αποφεύγοντας προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο. Οι δυναμικές σας ενέργειες θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες σας. Επιβληθείτε σε κάποιους, αν χρειαστεί, για να βάλατε τα πράγματα στη θέση τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφού οι καταστάσεις κρύο-ζέστη δεν σας αρέσουν, θα πρέπει να μάθετε να είστε δίκαιοι, γιατί είναι κανόνας στη ζωή να μην κάνετε αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν. Φροντίστε τα λόγια σας να μην εκθέτουν ή ενοχλούν φιλικά σας πρόσωπα. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας, για να μην έχει επιπτώσεις η υγεία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε, καθώς τώρα αρχίζει η μάχη για επικράτηση. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και περάστε γρήγορα στην οργανωμένη δράση. Δε θα είναι δύσκολο να δρομολογήσετε καινοτομίες, επεκτάσεις και ξεκινήματα. Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας θετικά τη φαντασία σας. Η βδομάδα διαφαίνεται πιο βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες της τις εκφάνσεις.

 

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους. Μάθετε να προσεγγίζετε, να εργάζεστε και να συνυπάρχετε με τους συνεργάτες σας. Ίσως υπάρξει κάποιο μικρό πρόβλημα που θα δυσχεράνει την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Συνάψτε χρήσιμες συμμαχίες και ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο. Εάν προχωρήσετε σε σύμπραξη συνεργασιών, θέστε τους όρους σας όσο πιο σύντομα γίνεται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην τρελαίνεστε από τις σκέψεις σας, μη συσσωρεύετε άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις στις δικές σας πλάτες, αλλά αφήστε και τους γύρω σας να δράσουν. Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε ανενόχλητοι τον ελεύθερο χρόνο σας και να κάνετε αυτά που σας ευχαριστούν, τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε αναλάβει. Συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, γιατί αυτό θα χαροποιήσει και τους δύο.

 

ΖΥΓΟΣ: Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις όποιες καταστάσεις, γιατί ακόμα και αν δεχθείτε πιέσεις, είστε πολύ κοντά στην επιτυχία. Όλα έχουν τον δικό τους τρόπο να ξεπεραστούν και αφού εσείς είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε τη δύναμη να πάτε παρακάτω, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε και να απογοητεύεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του οικογενειακού τομέα, χωρίς να ξεχνάτε πως πρέπει σε κάποια θέματα να έχετε και τη σύμφωνη γνώμη των άμεσα ενδιαφερομένων. Βγείτε από το «καβούκι» που μόνοι σας έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας, κάνοντας την αρχή με μια όμορφη μέρα με τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Μην κάνετε συνέχεια τον καλό Σαμαρείτη, γιατί δεν εκτιμούν όλοι τις καλές σας προθέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά σας ελπίζετε σε κάτι καλύτερο και η βοήθεια που σας είναι πολύτιμη θα προέλθει από φίλους και από συνεργάτες. Για να εκμεταλλευτείτε σωστά τις δυνατότητές σας σταματήστε να μπλοκάρετε οι ίδιοι τις ενέργειές σας. Μπορείτε πολλά, γι’ αυτό κάντε μια ανασκόπηση των πιο σημαντικών. Γίνετε πιο δημιουργικοί και βρείτε νέους δρόμους επικοινωνίας για να περάσετε ευχάριστα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα κέρδη σας και μάθετε από τους χειρισμούς σας. Αφήστε στην άκρη παλιές κακές συνήθειες και αποτυχημένες πρακτικές. Η επιτυχία χρειάζεται πρόγραμμα, συνέπεια και δράση προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν χρειάζεται δισταγμούς, αναβλητικότητες και ενέργειες στα τυφλά και στα γρήγορα. Επιστρατεύστε τη γλυκύτητά σας και θα έχετε πιο εύκολα καριέρα, κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι περιστασιακές δυσκολίες δεν είναι τέτοιες που να είναι αξεπέραστες ή να σας βάλουν σε κίνδυνο, αλλά καλό θα ήταν οι άσκοπες κόντρες να μη λάβουν διαστάσεις, τουλάχιστον από την πλευρά σας. Ίσως η μονοτονία της σχέσης σας να γίνει αιτία για καυγάδες με τον σύντροφό σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αποδράσετε από κοινού και να ξεκουραστείτε.

 

ΙΧΘΥΣ: Κρατήστε κρυφά αυτά που θέλετε και μην τα διαλαλείτε. Ό,τι έχετε να πείτε κάντε το χωρίς αναβολές, γιατί μικρά και ασήμαντα προβλήματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις. Μοιραστείτε προβληματισμούς και σχέδια. Μπορείτε να είστε πιο κατασταλαγμένοι όσον αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές