Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει το 2022 για το ζώδιο του Ταύρου

Το όραμά σας για το μέλλον θα είναι διαφορετικό από πριν και μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγές



Το 2022 θα είναι ένα ακόμη έτος οικοδόμησης, όπου οι προσπάθειές σας θα φέρουν σταθερά και ορατά αποτελέσματα στη ζωή σας. Είναι η ιδανική χρονιά για να βγείτε κερδισμένοι στην αγάπη. Ο Δίας θα φέρει σημαντικά κέρδη, δώρα και προοπτικές που είχαν χαθεί την προηγούμενη χρονιά. Να περιμένετε σημαντικά έργα σε επαγγελματικό επίπεδο. Μαζί με τον Κρόνο θα έχετε ευημερία, αλλά θα πρέπει να πάρετε και σημαντικές αποφάσεις πάνω στα οικονομικά σας.

Οι ανάδρομοι Ερμής επιδιώκουν να στοχεύσουν φέτος στους επαγγελματικούς σας τομείς, ξεκινώντας με τον ανάδρομο Ερμή το δεύτερο εξάμηνο του Ιανουαρίου στην καριέρας σας, στη συνέχεια με τον Ερμή ανάδρομο στα μέσα Μαΐου στα χρήματά σας και τέλος με τον ανάδρομο Ερμή τον Σεπτέμβριο στον εργασιακό σας τομέα. Όπως καταλαβαίνετε όλη αυτή η ενέργεια που θα είναι ενισχυμένη, θα αποτελέσει την ολοκλήρωση των πραγμάτων, ώστε να βάλετε μπροστά αλλαγές.

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης και της ομορφιάς, φέτος θα ανακαλύψετε πως είναι η οικογενειακή ζωή μιας σχέσης. Η ανάδρομη πορεία της τον Ιανουάριο, θα ενισχύσει υπαρκτά προβλήματα σε συναισθηματικό επίπεδο και κατά πάσα πιθανότητα όλα θα ξεκινήσουν για οικονομικούς λόγους. Εάν δεν προσέξετε θα οδηγηθείτε σε διαμάχες και ίσως σε απειλές διάλυσης.

Ο ανάδρομος Ουρανός από τα τέλη Αυγούστου, η καθημερινότητά σας θα αλλάζει γρήγορα, και μαζί με αυτήν τα σχέδια και η καριέρα σας. Το όραμά σας για το μέλλον θα είναι διαφορετικό από πριν και μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγές που στην αρχή θα σας φαίνονται τρομακτικές μόνο επειδή είναι άγνωστες, αλλά θα σας φέρουν στιγμές γεμάτες ενθουσιασμό. Έχετε πίστη γιατί όλα θα είναι προς όφελός σας, οπότε να είστε ανοιχτοί σε όλες τις δυνατότητες.

Τον Σεπτέμβριο ξεκινά μια παραγωγική περίοδος που θα σας φέρει επιτυχίες. Ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγαλύτερος, αλλά θα είστε ενθουσιασμένοι από την εμφάνιση ευκαιριών και από το γεγονός ότι θα έχετε περισσότερη αυτονομία. Επομένως, η επαγγελματική σας θέση παγιώνεται, η υλική σας κατάσταση σταθεροποιείται και ο οικονομικός σας τομέας θα είναι κερδοφόρος.

Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος θα φέρουν ανάκαμψη σε συνεργασίες, συμβόλαια και νέες συμμαχίες. Καταπολεμήστε τον ανταγωνισμό και στη συνέχεια ο Δεκέμβριος σας υπόσχεται αυξημένες πιθανότητες προαγωγής και αναγνώρισης.

Σχέσεις & Έρωτας

Το 2022 οι σχέσεις σας θα περάσουν σε άλλο επίπεδο, αφού από απλές γνωριμίες ή φιλίες, θα μετατραπούν σε βαθύτερες και πιο έντονες. Η μεγαλύτερη αίσθηση αυτοεκτίμησης που θα έχετε προς τον εαυτό σας, θα αυξήσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σε όλες τις σχέσεις σας, ειδικά με εκείνους που είναι λίγο μεγαλύτεροι από εσάς. Εάν δεν έχετε βρει μέχρι στιγμής τον σύντροφο της ψυχής σας, φέτος μπορεί να είναι η στιγμή. Η έκλειψη Σελήνης του Μαΐου σας θυμίζει να ρίξετε μια ματιά στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις σας και να δείτε τι πρέπει να αλλάξει και τι πρέπει να αφήσετε. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι έντονα και να σας είναι δύσκολο, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να λάβετε υπόψη αυτό που αισθάνεστε. Τον Ιούνιο που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας θα φέρει στους ελεύθερους νέες, σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ οι δεσμευμένοι θα εδραιώσετε τη σχέση σας και θα περάσετε σε άλλο επίπεδο. Επισημοποίηση όπως αρραβώνας, ακόμη και γάμος, μπορεί να συμβούν καθώς οι σχέσεις σας παίρνουν τροπή για μεγαλύτερη συμβατικότητα. Αφήστε τη λογική να συμμετέχει μαζί με το συναίσθημα στις αποφάσεις σας για να αποφύγετε λάθη που θα γίνουν από παρόρμηση, ιδιαίτερα τον Οκτώβριο.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν πολύ, αρκεί να βρείτε πιο σταθερούς και ασφαλείς τρόπους επέκτασης. Η εφαρμογή πειθαρχίας στον εργασιακό σας χώρο κρίνεται απαραίτητη, όπως και το πιο οργανωμένο και ανεπτυγμένο σχέδιο. Ενώ η οικοδόμηση ενός καθημερινού καθεστώτος σε όλους τους τομείς της ζωή σας, θα οδηγήσει σε οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα. Η εκκαθάριση χρεών φέτος θα είναι πιο εύκολη, βγάζοντας από πάνω σας περίσσιο βάρος. Ό,τι ξεκινήσατε το 2021 θα συνεχιστεί και θα γίνει ακόμη πιο εύκολο. Το παρελθόν δεν ήταν εποικοδομητικό, αλλά η άνοιξη θα σας φέρει την αλλαγή. Συνδυάστε το πάθος, το ενδιαφέρον, τις δεξιότητες και τον χρόνο σας για να πετύχετε περισσότερα. Η έκλειψη Σελήνης τον Μάιο, θα σας φέρει αντιμέτωπους με δυσκολίες στην καριέρα και στην εργασία σας. Επωφεληθείτε από την αλλαγή της καθημερινότητάς σας, αλλά μη σταματήσετε να παλεύετε. Θα έχετε πολλή ενέργεια ώστε να απολαύσετε μεγαλύτερο επίπεδο επιτυχίας από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Η αλλαγή εργασίας σε κάτι πιο συναρπαστικό θα είναι επιθυμία σας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μην το αφήσετε να συμβεί ξαφνικά αν θέλετε να προστατευτείτε από παρορμητικές αποφάσεις. Θα συναντήσετε δοκιμασίες και εμπόδια, αλλά θα τα αντιμετωπίσετε με θάρρος. Βάλτε σε τάξη τις ιδέες σας, μελετήστε και συσσωρεύστε νέες γνώσεις.

Συμβουλή

Κρατηθείτε μακριά από τοξικούς ανθρώπους και μην ανακατεύεστε σε θέματα άλλων που δε σας αφορούν. Αν δε θέλετε παραπάνω προβλήματα, ασχοληθείτε μόνο με τη δική σας ζωή.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, κάτι που θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή, αλλά να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε. 

Φεβρουάριος: Ο μήνας σας ενθαρρύνει να κινηθείτε με ασφάλεια σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις σχέσεις σας.

Μάρτιος: Είναι η τέλεια στιγμή για να επικεντρωθείτε στην καριέρα, στα επαγγελματικά ή στις σπουδές σας.

Απρίλιος: Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, καθώς η ενδοσκόπηση είναι το κλειδί αν θέλετε να είστε φέτος επιτυχημένοι.

Μάιος: Σας φέρνει επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα είστε οι πιο τυχεροί αν αποφύγετε παρεξηγήσεις κατά την ανάδρομη κίνηση του Ερμή.

Ιούνιος: Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σας φέρνει τύχη στην καριέρα, την εκπαίδευση και την κοινωνική σας ζωή.

Ιούλιος: Φέρνει ζητήματα στην ερωτική σας ζωή, οπότε βελτιώστε τις δεξιότητες στην επικοινωνίας σας για να δώσετε ώθηση στο ρομαντισμό.

Αύγουστος: Αρχίζουν να σβήνουν οι ανησυχίες σας, γι’ αυτό χαλαρώστε και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σεπτέμβριος: Ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα και προσπαθήστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, ειδικά στην καριέρα σας.

Οκτώβριος: Για κάποιο λόγο θα νιώθετε νευρικοί και ανυπόμονοι για τα πάντα. Αυξήστε την πνευματικότητά σας για να νιώσετε πιο χαλαροί.

Νοέμβριος: Είναι ένας υπέροχος μήνας για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ της καριέρας και της οικογενειακής σας ζωής.

Δεκέμβριος: Ο τελευταίος μήνας σας δίνει χρόνο να σκεφτείτε το μέλλον σας. Κάντε σχέδια για να μην επαναλάβετε τα λάθη σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση