Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 14 Ιανουαρίου

Για να απαλλαγείτε από το άγχος, εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν



ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε με μέτρο και λογική, χωρίς ρίσκα, καθώς τα εργασιακά προβλήματα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές αυτήν την περίοδο που είστε ευάλωτοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να κάνετε πράξη διάφορα πράγματα, ασάφειες ή περιπλοκές στον συναισθηματικό σας τομέα, γιατί έτσι δεν θα αποφύγετε τις δυσκολίες και δεν θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που δεν περνάτε την ωραιότερη εποχή της ζωής σας, η πιθανότητα να βρείτε μια άκρη τόσο στα οικονομικά σας θέματα, όσο και στα προσωπικά σας υπάρχει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε με μεθοδικότητα και υπομονή, επαναλαμβάνοντας τις προσπάθειές σας μέχρι να πέσουν τα εμπόδια και μη σας πιάνει πείσμα και απελπισία επειδή δεν γίνονται αυτά που θέλετε άμεσα.

 

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάτε ή συνεργάζεστε μαζί τους και μην τους επιτίθεστε όταν οι επαγγελματικές ή οικογενειακές συνθήκες δυσκολεύουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να απαλλαγείτε από το άγχος, εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε τα επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε λάθη, αντιθέσεις και ρήξεις στις προσωπικές σας υποθέσεις κι ας εντείνονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, γιατί θα βγείτε εκτός εαυτού και θα τα κάνετε χειρότερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πειθαρχήστε στις εξωτερικές συνθήκες και δώστε βαρύτητα στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, που έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό. Το να κάθεστε άπραγοι δεν ωφελεί σε τίποτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανεχτείτε λίγο το περιβάλλον και τις συνθήκες που διαμορφώνονται στον χώρο σας, χωρίς να χάσετε την ψυχραιμία σας και χωρίς να πιέσετε ανθρώπους ή καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβάλλετε διακριτικά τα προσόντα σας, γιατί η αναγνώριση από τους άλλους έρχεται αυθόρμητα και όχι με το έτσι θέλω, εκτός αν θέλετε να δημιουργηθούν αντιδράσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πρακτική μορφή των υπαρξιακών ζητημάτων αντιπροσωπεύεται στις σχέσεις, στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, αλλά δε θα γίνει τίποτα χωρίς προσπάθεια από μέρους σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Κατασταλάξτε σε καινούριες στρατηγικές και μελετήστε τα δεδομένα πριν ενεργήσετε παρορμητικά, για να μπορέσετε να πράξετε με επιτυχία τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ