Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 16 έως 23/1

Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη



Στις 18 η Πανσέληνος στον Καρκίνο, προσφέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές αρκεί να μην αφήσετε την απαισιοδοξία να πρωτοστατεί. Θα αποζητάτε συναισθηματική ασφάλεια και θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί και να μην υιοθετήσετε ακραίες συμπεριφορές που θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αφήστε να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν τρυφερότητα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα ακούσετε αρκετά για συνεργασίες αλλά και για ζητήματα που θα αφορούν την καριέρα σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 20 ο Ουρανός περνάει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, κάνοντάς σας πιο δυνατούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εμπόδια. Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι σαφέστατα καλύτερη και ο εγωισμός θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Στις 23 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ερμή στον Υδροχόο, σας βοηθάει να βρείτε λύσεις σε προβληματισμούς που υπάρχουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και δώστε την πρέπουσα προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΚΡΙΟΣ: Κάντε ένα νέο πρόγραμμα για να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας θέματα και προσδιορίστε τη θέση σας σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις. Μην αφήσετε κι άλλο από το χρόνο σας να πάει χαμένος και κυρίως μην τον σπαταλήσετε κοιτώντας μόνο το πώς θα εξυπηρετείτε τους άλλους. Προχωρήστε στην υλοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου και παράλληλα βελτιώστε τις προσωπικές σας σχέσεις, αφού σας δίνονται ευκαιρίες για να προσπαθήσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μάλλον θα σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε πειρασμούς, καθώς θα είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ρισκάρετε, προκειμένου να δώσετε χρώμα στην ερωτική σας ζωή. Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε φροντίστε να διώξετε από πάνω σας τα φαντάσματα του παρελθόντος. Δεν ωφελεί να πηγαίνετε στο αύριο με σύμμαχο το χτες και να βγάζετε στην επιφάνεια μονίμως την πληγωμένη σας καρδιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κόκκινο θα χτυπήσει η ερωτική σας διάθεση. Μετά από ένα κάπως δύσκολο καλοκαίρι ήρθε η στιγμή να ανταμειφθείτε. Ο ρομαντισμός θα κάνει συνεχείς εναλλαγές με το πάθος και αν θέλετε μόνο περιπέτειες απολαύστε τις στιγμές χωρίς να αρχίσετε να μιλάτε για κοινά σχέδια. Ως λάτρεις του περίεργου, του παράξενου και του ασυνήθιστου, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να καθίσετε ούτε ένα λεπτό ήσυχοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να θυμάστε πριν κινηθείτε πως αυτό που προέχει είναι ο εαυτός σας, γιατί η καλή σας τύχη δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνη της. Χρειάζεται και τη δική σας βοήθεια για να είναι σύμμαχός σας. Χρησιμοποιήστε τη θετική σας ενέργεια και τη δύναμη που πηγάζει από την καρδιά σας, για να αλλάξετε αυτά που θέλετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΛΕΩΝ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέση σας να γίνει αιτία για καυγάδες. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ευγενικό τρόπο μια δύσκολη κατάσταση. Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φανείτε υποχωρητικοί εκεί που πρέπει, γιατί η διαλλακτικότητα θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Η σύγχυση που θα προκύψει έχει τις ρίζες της στις παρεμβάσεις τρίτων. Για το καλό της σχέσης σας λειτουργήστε ενωτικά και μην το βάζετε κάτω με το παραμικρό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για να μην μπορεί ο σύντροφός σας να σας καταλογίσει ευθύνες.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε κάνοντας κινήσεις που θα χρειαστεί να απολογηθείτε για αυτές. Με τη λογική να επικρατεί βγάλτε συμπεράσματα για θέματα που σας απασχολούν. Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν. Για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα φιλικό πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό τρόπο σε μια συζήτηση που θα έχετε με τον σύντροφο σας. Τολμήστε μια υγιή ανανέωση στην ερωτική ζωή και αντιμετωπίστε την με νέο πνεύμα. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα αρχίζουν να σας αποδίδουν αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σας δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιμετωπίστε τα «μαχαιρώματα» που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητα. Αποφύγετε με κάθε τρόπο παιχνίδια εξουσίας που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Αναλάβετε τις ευθύνες σε υποθέσεις που εκκρεμούν και μην αλλάζετε τις μεθόδους που λειτουργείτε. Απεμπλακείτε από καταστάσεις που θα σας αποσπάσουν από τα καθήκοντά σας. Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στις καινοτομίες ή στα ανοίγματα του επαγγελματικού χώρου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τις απαιτήσεις των άλλων, να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί. Προχωρήστε σε αναθεωρήσεις σωστές που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα. Μπείτε στην ενεργό δράση και ασχοληθείτε με απόλυτη μυστικότητα στα μακρόπνοα σχέδιά σας. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να έχετε μέτρο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σχηματίστε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς, πού ή με ποιους, θα συνεργαστείτε ή θα συμπορευτείτε. Το μυαλό σας θα συνεργαστεί άριστα με τη διαίσθησή σας και έτσι το αποτέλεσμα, θα είναι κάτι παραπάνω από καλύτερο. Δεν είναι εποχή για ήρωες, γι’ αυτό μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Μη φορτωθείτε πάνω στη βιασύνη σας περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε κι απ’ όσα αντέχετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Η βδομάδα έχει αρκετές παγίδες γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από κάθε λογής αδικαιολόγητο εγωισμό. Μετρήστε σωστά τις αξίες της ζωής και μετά καταστρώστε το δικό σας πρόγραμμα αναλόγως. Ζητήστε από άτομα που συνδέεστε με κάποιον τρόπο μαζί τους, να πράξουν όπως εσείς. Ακόμα και αν έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες, θα τα καταφέρετε. Δώστε έμφαση στα έντονα συναισθήματά σας, δείχνοντας τις ουσιαστικές σας ανάγκες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 14 έως 21/4

Ευκαιρία να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου