Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 23 έως 30/1

Ξεπεράστε τους έμφυτους φόβους σας και γίνετε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί



Στις 25 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερο και θα κινητοποιηθείτε ώστε να συγκεντρωθείτε στην υλοποίηση των στόχων μας. Αυξάνεται η διαίσθηση και η ενέργεια, αλλά με υπευθυνότητα και επιμέλεια θα χειριστείτε κάθε πρόβλημα με σωστό τρόπο. Οικονομικά θα πρέπει να είστε εγκρατείς, ώστε να μην εξανεμίζετε ό,τι αποκομίζετε. Στις 27 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, σας αποσυντονίζει και μπερδεύει τις σκέψεις σας. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και καυγάδες που μπορούν να προκληθούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν υπάρχει λόγος να βάλετε εμπόδια στα σχέδιά σας, επειδή σε κάποιους θα αρέσει το παρασκήνιο και το κουτσομπολιό. Στις 30 η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Αιγόκερο, αφήνοντας πίσω της την ανωριμότητα και την ανεμελιά. Πλέον θα αρχίσετε να λειτουργείτε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και θα θέλετε να ολοκληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Καθώς σε πρώτη μοίρα θα βάζετε την καριέρα σας και σε δεύτερη την προσωπική, θα πρέπει να φροντίσετε να κρατάτε τις ισορροπίες για να μην απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που χρειάζεστε.

 

ΚΡΙΟΣ: Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να είστε επιφυλακτικοί σε κάποια άτομα που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας, καθώς ναι μεν το φλερτ που θα δεχθείτε είναι ωραίο και ανεβάζει το κέφι σας, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αν θα αξίζει τον κόπο να το συνεχίσετε και να κινδυνέψετε να χαλάσετε τη σχέση σας ή να σταματήσετε εκεί. Προβείτε σε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο να αλλάξετε τη ζωή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορούσατε να έχετε κάνει πολλά από παλιά, αλλά επειδή δεν είστε άνθρωποι των κινήσεων χωρίς περίσκεψη, δεν το τολμήσατε. Κάντε το και πάρτε τις αποφάσεις που πρέπει. Έχοντας ενισχυμένο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στον εαυτό σας και στις σχέσεις σας, ξεχωρίστε φίλους και εχθρούς, ώστε να επιλέξετε αυτούς που αξίζουν και να μη χάνετε άσκοπα τον πολύτιμο χρόνο σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας, για να πετύχετε την αναγνώριση από τους γύρω σας. Σήμερα θα εκπαιδευτείτε, προκειμένου να δημιουργήσετε μια πιο στρωτή και πιο δημιουργική ζωή. Δείτε τη ζωή και τις υποθέσεις σας μέσα από διαφορετικές και πιο ξεκάθαρες οπτικές γωνίες. Ξεπεράστε τους έμφυτους φόβους σας και γίνετε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί. Έστω και με καθυστερήσεις θα έχετε λύσεις ικανοποιητικές και στα πιο δύσκολα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε πολλές από τις πεποιθήσεις σας, κάνοντας τα απαιτούμενα βήματα. Αναβαθμίστε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, ανακαλύπτοντας δραστηριότητες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να βρείτε διεξόδους σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει. Δραστηριοποιηθείτε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα.

 

ΛΕΩΝ: Δεν πρέπει να φοβάστε την αυτοκριτική. Δουλέψτε για την ενίσχυση της θέσης σας στον επαγγελματικό τομέα και παράλληλα διορθώστε τα κακώς κείμενα που αναχαιτίζουν την πρόοδό σας. Μπορείτε να τα καταφέρετε γιατί το γενικό κλίμα προμηνύει μια έντονη θετικότητα σε όλους τους τομείς και αποδεικνύει ότι οι προσπάθειές σας δεν πήγαν χαμένες. Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε διενέξεις που σας έχουν κουράσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προοπτικές για να πετύχετε περισσότερα θα είναι αρκετές και διαφορετικές. Παρόλο που είστε λάτρης των παλιών και καλών συνταγών, θα προχωρήσετε σε ένα νέο εργασιακό κύκλο. Μην αφήσετε τον ανταγωνισμό να περάσει μπροστά, ενώ εσείς μένετε πίσω. Πρέπει να σκεφτείτε καινούριους τρόπους για να προβάλετε τη δουλειά και τα σχέδιά σας. Εξοπλιστείτε με μοντέρνα και αποδοτικά μέσα που θα σας διευκολύνουν στους στόχους σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Απαιτείται μια γενική αναδιοργάνωση που θα επενδύετε ενέργεια, εργασία χρόνο και ίσως χρήματα. Προχωρήσετε δημιουργικά και ανακαλύψτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Ο ρεαλισμός που πρέπει να υιοθετήσετε θα σας υποδείξει ότι χρειάζεται λίγη τόλμη παραπάνω. Δημιουργήστε τις βάσεις για ένα πιο προσοδοφόρο οικονομικό μέλλον, φροντίζοντας να είστε καλά ενημερωμένοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εργαστείτε μεθοδικά γιατί μην ξεχνάτε πως πρέπει ταυτόχρονα να ζείτε και τη ζωή σας. Μην αφήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος και ρίχνουν την ψυχολογία σας. Η τακτική που θα ακολουθήσετε δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους συνεργάτες σας. Πρέπει με κάθε τρόπο να εκφράσετε και να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην παρασύρεστε από τις παρούσες συνθήκες. Για να μπορέσετε να βρείτε ελεύθερο χρόνο για εσάς μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας. Να είστε πιο επιλεκτικοί στα άτομα που συναναστρέφεστε και κάνετε παρέα, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα στον επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν οι κινήσεις σας συνεχίσουν να είναι σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και με τη βοήθειά τους θα μπορέσετε να βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα. Τις στιγμές που θα νιώσετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε πριν εξαντληθείτε τελείως. Μετρήστε τις δυνάμεις σας βλέποντας και αναγνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητα που έχετε και δείξτε τις δυνατότητές σας και πόσα μπορείτε να καταφέρετε. Φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, γιατί θα κουράσετε τους γύρω σας. Μην καθυστερήσετε άλλο κάποιες αποφάσεις που θα έπρεπε να έχετε πάρει εδώ και καιρό. Παρακάμψτε εμπόδια που σας βάζουν κάποια συγκεκριμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου.

 

ΙΧΘΥΣ: Η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσης δεν σας βοηθάει να φτάσετε στον προορισμό σας. Καταλάβετε τι σας κάνει καλό και τι σας βγάζει εκτός εαυτού, για να ξέρετε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε. Δε βοηθάτε τον εαυτό σας με το να του στερείτε την προσωπική σας ελευθερία. Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σας άβουλα πιόνια στα χέρια των άλλων και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του