Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 28 Ιανουαρίου

Επιστρατεύστε το χιούμορ σας που σώζει και στα πιο δύσκολα



ΚΡΙΟΣ: Όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας, επιστρατεύστε το χιούμορ σας που σώζει και στα πιο δύσκολα. Η ενέργεια που έχετε είναι ιδιαίτερα αρμονική και κάνει θαύματα στη διάθεσή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για το μόνο που σας κατηγορεί ο σύντροφός σας ότι δεν του αρέσει, είναι οι ξαφνικές μεταλλαγές στη διάθεσή σας. Κρατήστε στη σχέση σας μόνο ό,τι αρέσει και στους δυο σας και αποτινάξτε πράγματα που δεν λειτουργούν πια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ανοίξουν καινούριες προοπτικές. Δείξτε την εκτίμησή σας σε κάποια άτομα που το αξίζουν και όχι σε όλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σαφείς διακανονισμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον σκοπό σας. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που δεν τον αντιπροσωπεύουν.

 

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε καταστάσεις που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Κατοχυρώστε αυτά που σας ανήκουν και τα έχετε κερδίσει με την αξία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε τις συνεργασίες σας πιο ουσιαστικές για να είναι περισσότερο αποδοτικές. Τολμήστε να εκπληρώσετε τα όνειρα που δεν φανταζόσασταν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να δράσετε δυναμικά στον επαγγελματικό σας χώρο, περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Προβείτε σε συζητήσεις που είναι απαραίτητες για τα καινούρια σας σχέδια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές στον χώρο της εργασίας σας, θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε συνήθειες που σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα. Βρείτε ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεγγίστε τον σύντροφό σας φιλικά και μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί μαζί του, γιατί όσο και να το θέλετε δεν γίνεται να δώσει παραπάνω.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βασίζεστε σε λόγια που ακούτε όσα και αν σας τάζουν, αν δε βλέπετε πράξεις. Εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας και θα νιώσετε καλύτερα.

 

ΙΧΘΥΣ: Η πίεση που θα υπάρχει αρκετή, γι’ αυτό φροντίστε πριν βγάλετε συμπεράσματα να γνωρίζετε καλύτερα τις καταστάσεις. Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός