Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 27 Ιανουαρίου

Ηρεμήστε και θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται



ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευθείτε αφού ακόμα και έτσι δε θα λείψουν οι ευκαιρίες, ούτε αυτό θα διαρκέσει για πάντα. Αναδιοργανωθείτε και μην το βάλετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας ταράξει η άπλετη ασυνεννοησία που θα υπάρχει γύρω σας και θα πρέπει για άλλη μια φορά να δείξετε πως μπορείτε να κρατηθείτε ψύχραιμοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καθυστέρηση στα προγραμματισμένα σχέδια που έχετε κάνει με τον σύντροφό σας θα προκληθεί και το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η συναισθηματική σας ζωή χωρίς λόγο, είναι πιθανό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να καλυτερέψουν τα κακώς κείμενα που ίσως έχουν δημιουργηθεί, αλλά θα χρειαστεί και η βοήθειά σας, μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντί στους άλλους.

 

ΛΕΩΝ: Μην ξεκινάτε καυγάδες για το τίποτα, γιατί έτσι θα παίξετε κορόνα-γράμματα τη σχέση σας και θα καταστρέψετε ακόμα και τις καλύτερες σας στιγμές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε τη σιωπή από τα πολλά λόγια και εκμεταλλευτείτε τις ώρες που θα είστε με συνεργάτες για να κάνετε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο, που θα ικανοποιεί και τους δυο σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι βιαστικές αποφάσεις δεν ήταν ποτέ χρήσιμες, για να το πράξετε τώρα. Ηρεμήστε και θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, ούτε κινδυνεύετε από τίποτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσοι δεν έχετε κάποια συναισθηματική σχέση, θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα ήρεμο και γλυκό, αν θέλετε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν είστε απότομοι ή ψυχροί, μόνοι σας κλείνετε πόρτες που στο μέλλον θα μπορούσαν να σας εγγυηθούν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ερωτισμό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και αν θέλετε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στον συναισθηματικό τομέα, κάντε το ώστε ο έρωτας που θα έρθει να έχει μεγαλύτερη και βαθύτερη σημασία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να κλειστείτε στον κόσμο που έχετε πλάσει με το μυαλό σας και σταματήστε με κάθε τρόπο τις αναδρομές στο παρελθόν, μια που οι αναμνήσεις σε αυτόν τον τομέα σας θλίβουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δε θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα διαπερνά στο περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελός σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;