Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου

Ο μήνας ξεκινάει δυναμικά, δες πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο



Η παράξενη, μυστηριώδης και μοναδική ενέργεια της εποχής του Υδροχόου κορυφώνεται κατά τη νέα σελήνη του Φεβρουαρίου 2022, η οποία εμφανίζεται την 1η Φεβρουαρίου (07:45, 12° 19' Υδροχόου). Αυτός ο ισχυρός σεληνιακός μήνας είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βάλετε στόχους που μένουν, οπότε θα θέλετε να μάθετε πώς η νέα σελήνη του Φεβρουαρίου επηρεάζει το ζώδιό σας.

Η επερχόμενη νέα σελήνη, η οποία μας εκτοξεύει επίσης σε έναν νέο μήνα, έχει τον ήλιο και τη σελήνη να ευθυγραμμίζονται σε σταθερό ζώδιο του αέρα στην επικράτεια του Υδροχόου. Η ενέργεια του Υδροχόου είναι καινοτόμος, προνοητική και του αρέσει να βαδίζει στο ρυθμό του δικού της τυμπάνου — έτσι μπορεί να βρεθούμε να επαναστατούμε ενάντια στους προσωπικούς μας κανόνες και να είμαστε πιο πρόθυμοι να ταράξουμε το status quo κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι. Ο Υδροχόος είναι επίσης το ζώδιο που κυβερνά την κοινότητα, επομένως αυτή η νέα Σελήνη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσουμε προσδοκίες που σχετίζονται με τη συλλογική μας ανάπτυξη, να ξεκινήσουμε τον εθελοντισμό για καλό σκοπό ή να ξεκινήσουμε ένα ομαδικό έργο συνεργασίας

Η νέα σελήνη του Φεβρουαρίου θα σχηματίσει μια όψη στενής σύνδεσης με τον πάντα υπεύθυνο πλανήτη Κρόνο, κάτι που μας δίνει μια αυστηρή αποφασιστικότητα όταν πρόκειται να κυνηγήσουμε τους στόχους μας για τη νέα σελήνη. Εάν είμαστε πρόθυμοι να αφιερώσουμε πραγματικό χρόνο και προσπάθεια, μπορούμε να δώσουμε ζωή στα πιο καινοτόμα οράματά μας κάτω από αυτή τη νέα σελήνη. Η σοφή και σοβαρή παρουσία του Κρόνου μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε υπομονή για να κάνουμε τη μαγεία πράξη στη ζωή μας— αλλά η οραματική ενέργεια του Υδροχόου θα μας κρατήσει εμπνευσμένους και αποφασισμένους σε όλη τη διαδρομή.

https://www.instagram.com/p/CZHq0mrus69/

Κριός

Αυτή είναι μια ευοίωνη νέα σελήνη για τις φιλίες σου, Κριέ. Πάρτε πρωτοβουλίες και κάντε κάποια ουσιαστικά σχέδια με την ομάδα φίλων σας ή βγάλτε τον εαυτό σας έξω κάνοντας εγγραφή σε ένα κλαμπ για να συνδεθείτε με περισσότερα άτομα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσετε περισσότερη κοινότητα στη ζωή σας και να ενισχύσετε τον δεσμό ανάμεσα σε εσάς και το πλήρωμά σας.

Ταύρος

Η επαγγελματική σας ζωή φωτίζεται κάτω από αυτό το σκοτεινό φεγγάρι, Ταύροι, οπότε ήρθε η ώρα να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να αρχίσετε να κάνετε μια ουσιαστική διαφορά. Αν ψάχνετε για ένα νέο πλάνο ή ξεκινάτε ένα έργο στο τρέχον διάστημά σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κατευθύνετε την ενέργειά σας σε κάτι φρέσκο.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας πλανήτης Ερμής φτάνει επιτέλους στο τέλος της ανάδρομης πορείας του, Δίδυμοι — επομένως, κάτω από αυτή τη νέα σελήνη, η επιθυμία σας για περιπέτεια και κίνηση προς τα εμπρός είναι στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μεσοχειμωνιάτικη ώθηση πνευματικού κινήτρου για να ξεκινήσετε να κάνετε κάποια ανοιξιάτικα ταξιδιωτικά σχέδια ή επιτέλους να μελετάτε ένα θέμα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Καρκίνος

Η διαίσθησή σας είναι εξαιρετικά ισχυρή κάτω από αυτήν την εσωστρεφή και καινοτόμο σεληνιακή στιγμή, Καρκίνοι — επομένως είναι καλή στιγμή να εξασκηθείτε στην εμπιστοσύνη των ενστίκτων σας. Εάν έχετε μια προαίσθηση για κάποιον στη ζωή σας ή έχετε μια καλή αίσθηση για ένα συγκεκριμένο έργο ή επένδυση, προχωρήστε με το ένστικτό σας. Μερικές φορές ο εσωτερικός σου εαυτός ξέρει καλύτερα.

https://www.instagram.com/p/CZR4jxBl-4W/

Λέων

Μια σημαντική νέα σχέση θα μπορούσε να διαμορφωθεί στη ζωή σας τώρα, Λέοντες, καθώς αυτή η νέα σελήνη λαμβάνει χώρα στον οίκο των συνεργασιών σας. Προσέξτε για πιθανούς σπινθήρες με ανθρώπους τόσο στον έρωτα όσο και στην επιχείρηση, καθώς τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να δεσμευτείτε με κάποιον και να κάνετε σχέδια για ένα κοινό μέλλον.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να ξαναδουλέψεις τα προσωπικά σου τελετουργικά ευεξίας, Παρθένε. Η φροντίδα του μυαλού και του σώματός σας είναι εξίσου σημαντική με τη φροντίδα της λίστας των υποχρεώσεών σας — γι' αυτό χρησιμοποιήστε αυτή τη νέα σελήνη για να επαναφέρετε το ρολόι φροντίδας του εαυτού σας και αρχίστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη ρουτίνα σας για υγιεινές συνήθειες. Πηγαίνετε σε μια βιολογική αγορά για φρέσκα προϊόντα ή συμμετάσχετε σε ένα μάθημα ομαδικής άσκησης για να αποκτήσετε μια ανανεωμένη ροή.

Ζυγός

Αυτή η γεμάτη ενθουσιασμό νέα σελήνη χτυπάει τα άκρα της καρδιάς σας, Ζυγέ, οπότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι δονείτε σε πιο ρομαντική συχνότητα από ό,τι συνήθως — ειδικά δεδομένου ότι ο κυρίαρχος πλανήτης σας Αφροδίτη που είναι προσανατολισμένος στον έρωτά σας τελείωσε την ανάδρομη πορεία της στις 29 Ιανουαρίου. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσετε το φλερτ σας και να κάνετε περισσότερο χώρο στο πρόγραμμά σας για παθιασμένα ραντεβού και καυτές βραδιές.

Σκορπιός

Η οικογένεια είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής όλων, Σκορπιοί — αλλά αυτό δεν χρειάζεται να φαίνεται παραδοσιακό. Χρησιμοποιήστε τη συνεργατική ενέργεια αυτού του νέου φεγγαριού για να σας εμπνεύσει να προσεγγίσετε τους φίλους που αισθάνονται σαν εκλεκτή οικογένεια. Το να περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε σαν στο σπίτι σας και άνετα στο δέρμα σας θα σας ανανεώσει.

https://www.instagram.com/p/CZXOVsygNV6/

Τοξότης

Εάν οι τελευταίες εβδομάδες του ανάδρομου Ερμή έριξαν ένα κλειδί στο πρόγραμμά σας και σας άφησαν πίσω σε εργασίες, αυτή η δυναμωτική νέα σελήνη θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αρχίσετε να αλλάζετε τα πράγματα. Είστε ευλογημένοι με μια έκρηξη διανοητικής εγρήγορσης, Τοξότες, γι' αυτό χρησιμοποιήστε την για να προσεγγίσετε φίλους, να προλάβετε τα θελήματα και να μπείτε σε ένα νέο καθημερινό πρόγραμμα.

Αιγόκερως

Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής ήταν ανάδρομοι στο ζώδιό σας τον περασμένο μήνα, Αιγόκεροι, οπότε δεν σας κατηγορούμε αν είχατε ένα μπερδεμένο και αργό ξεκίνημα της χρονιάς. Ευτυχώς, αυτή η ελαφριά αλλά σταθερή νέα σελήνη θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε στην παρούσα στιγμή. Εστιάστε στο να προχωρήσετε προς τους απτούς στόχους σας.

Υδροχόος

Είναι η εποχή των γενεθλίων σου, Υδροχόε, και αυτή η νέα σελήνη είναι εδώ για να σου προσφέρει μια λαμπερή νέα αρχή με ένα φιόγκο στην κορυφή. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να διοχετεύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να αγκαλιάσετε πλήρως τις μοναδικές εκκεντρικότητες σας. Ό,τι κι αν επιλέξετε να βάλετε την καρδιά σας τώρα, μπορεί να επιτευχθεί — οπότε βάλτε τα στάνταρ σας ψηλά και πιστέψτε στην προσωπική σας δύναμη.

Ιχθύς

Η ενδοσκοπική φύση της νέας σελήνης μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τον εαυτό σας με περισσότερη σαφήνεια - έτσι για έναν πνευματικό Ιχθύ σαν εσάς, είναι μια καλή στιγμή να εκτοξεύσετε τις προθέσεις σας στο σύμπαν με ένα μαγευτικό τελετουργικό. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γράψετε τις ευχές σας για τη νέα σελήνη, να διαλογιστείτε τους στόχους σας με έναν κρύσταλλο που χτίζει εμπιστοσύνη ή να πείτε μερικές θετικές επιβεβαιώσεις δυνατά στον καθρέφτη.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»