Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 4 Απριλίου

Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν



ΚΡΙΟΣ: Σε ό,τι και αν έχετε αποφασίσει να κάνετε, φροντίστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, που σας έχει ανάγκη.

Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε δια ροπάλου άστοχες συζητήσεις και συναντήσεις που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευθεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε.

Pixel

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδράστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας.

 

ΛΕΩΝ: Για να γίνετε πιο δημιουργικοί, δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια νέα προοπτική. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών σας συνεργατών, για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα που δεν γνωρίζετε καλά.

 

ΖΥΓΟΣ: Οριοθετήστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν-έναν. Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν νιώθετε κουρασμένοι ή απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε από το να χαλάτε τη διάθεσή σας για τον οποιοδήποτε. Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βελτιώστε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και απαιτήστε κάτι καλύτερο γιατί το αξίζετε. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε χωρίς λόγο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας, για να έχετε καλύτερη εξέλιξη στον επαγγελματικό σας τομέα. Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση, θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή.

 

ΙΧΘΥΣ: Δώστε λύσεις σε προβλήματα που σας φαίνονται αξεπέραστα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού σας φίλου.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Vivienne Jolie - Pitt: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πλάι στη μητέρα της

Η μικρή έχει αναλάβει χρέη συμπαραγωγού

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το σωστό timing: σύμπτωση ή καλός συγχρονισμός;

Πώς να διαβάζεις τα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν!