Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 10 έως 17/4

Προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε



Στις 12 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και κάνοντάς σας περισσότερο ρεαλιστές. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, αλλά και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Δίνει σάρκα και οστά στις ιδέες, στα σχέδια και στους στόχους σας. Οι επαφές σας κρίνονται από σοβαρότητα, βάζοντας το υπόβαθρο για μεγάλες συνεργασίες. Μέσα από συζητήσεις, θα βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις για ό,τι προσκρούει σε εμπόδια, ενώ η ηρεμία και η λογική, θα βοηθάει να εκφράζεστε σωστά. Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας, διατηρώντας ανοιχτό μυαλό και παραμερίζοντας αμετακίνητες θέσεις. Στις 16 η Πανσέληνος στον Ζυγό, βγάζει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ακραίες απαιτήσεις. Υπάρχει δυσκολία στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες, καθώς απρόσμενες εντάσεις θα φέρνουν αναστάτωση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ο Άρης περνάει στους Ιχθύς, κάνοντάς σας επιθετικούς σε συναισθηματικό επίπεδο οπότε προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε. Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς πισωγυρίσματα. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Pixel

 

ΚΡΙΟΣ: Απαρνηθείτε αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας. Οι θέσεις που κρατάτε τον τελευταίο καιρό, σας ωθούν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι διάφορες δραστηριότητες εξάντλησαν την υπομονή σας και θέλετε να απομακρυνθείτε. Αφήστε τον χρόνο να ξετυλίξει από μόνος του τη ροή των γεγονότων και να σας οδηγήσει. Φροντίστε να είστε παρατηρητές σε ό,τι γίνεται και αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτιμήστε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των άλλων με μια πιο αντικειμενική ματιά. Δοκιμάστε αυτό που ξέρετε καλά. Το χιούμορ και το γέλιο και αμέσως θα αισθανθείτε καλύτερα, ενώ θα γίνετε και πιο ευχάριστοι στο περιβάλλον σας. Αλλαγή πλεύσης στον επαγγελματικό σας τομέα θα θελήσετε να κάνετε οι περισσότεροι, αδιαφορώντας για τις προσπάθειες και τους κόπους που κάνατε μέχρι τώρα για να πετύχετε τους στόχους σας.

Pixel

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που και οι ίδιοι αισθάνεστε ότι πολλές φορές γίνεστε παράλογα απαιτητικοί, δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα σας, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να σας απασχολεί η ψυχολογική σας κατάσταση. Και δεν είναι τόσο η ένταση ή η ανασφάλεια που σας ενοχλεί, όσο η αβεβαιότητα για το μέλλον που κυνηγώντας την αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι. Αν είστε επιφυλακτικοί στις προθέσεις σας, δεν θα προδοθείτε στις αλλαγές που θα κάνετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κατακτήστε μια καινούρια στρατηγική συμπεριφοράς και διατηρήστε την. Σταματήστε να μπαινοβγαίνετε στα αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν χρόνια. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας χωρίς να εγκαταλείψετε τις αξίες σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας και με τόλμη όλα μπορούν να επιτευχθούν. Δεν είναι απαραίτητο να αναλάβετε όλες τις αγγαρείες που σας φορτώνουν. Ένα ταξιδάκι, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα.

 

ΛΕΩΝ: Πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεται για να ξεκόψετε από το παρελθόν. Η κριτική όσων σας περιβάλλουν, αρχίζει να σας αφορά όλο και λιγότερο. Εάν στην πορεία έχετε διαπράξει κάποια λάθη, ξεκινήστε τις προσπάθειές σας να τα διορθώσετε, μια και το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές. Μην κρατήσετε απωθημένα, αλλά ανακαλύψτε τα άτομα που σας τα δημιούργησαν και προβείτε σε συζητήσεις μαζί τους, διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας δεν θα είναι ό,τι καλύτερο με τόσο άγχος, όμως, αφού δεν κάνετε ούτε μια προσπάθεια να τα αποβάλετε, αλλά γίνεστε εριστικοί και αυταρχικοί, πώς θέλετε οι άλλοι να καταλάβουν τις πραγματικές σας ανάγκες. Κρατήστε μια σταθερή συμπεριφορά, γιατί οι εναλλαγές της ψυχολογίας σας, θα σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα καταφέρετε να χάσετε καινούριες ευκαιρίες γνωριμίας που θα είχαν αίσιο τέλος.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε βοήθεια και αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας που δημιουργήθηκαν κατά την ανάδρομη πορεία του. Εάν προκύψει κάποια μετακίνηση ή ταξιδάκι που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη συνήθεια της καθημερινότητας, τολμήστε το και διασκεδάστε. Οι συνθήκες θα είναι τέλειες, ακόμα και αν θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποια επαγγελματική σας υπόθεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρχει άνοδος στον οικονομικό σας τομέα γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε έναν σωστό προϋπολογισμό, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε τα χρήματα και το όφελος. Μη γίνετε σκλάβοι των εξόδων σας, σπαταλώντας εισοδήματα σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Βρίσκεστε σε φάση που κάνετε άδικες συγκρίσεις του τώρα με το παρελθόν και σας σπρώχνουν σε λάθος συμπεράσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οργανωθείτε καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί τα προβλήματα που έχετε, δημιουργούνται από τη δική σας έλλειψη αυτοπεποίθησης, τάξης, οργάνωσης και όχι από τρίτους. Μπορεί αυτή η εκδοχή να σας βολεύει, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πρέπει επιτέλους να πάψετε να ζείτε σε ουτοπίες, αν θέλετε από αυτή τη μάχη να βγείτε νικητές. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις και κινδύνους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε στην άκρη για λίγο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με άλλα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σας, όπως οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Δείτε ποιες είναι οι καταστάσεις που σας περιορίζουν, σας αγχώνουν ή σας καταπιέζουν και εξαλείψτε τες, γιατί εσείς θα κληθείτε να δώσετε άμεσες λύσεις και οριστικές, χωρίς να χρονοτριβείτε άλλο, αλλά ούτε και να τα αναβάλετε για αργότερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να έχετε υπόψη, πως όταν κλείνετε ένα κεφάλαιο και ανοίγετε ένα άλλο, δε γίνεται να λειτουργείτε με τα κριτήρια του παρελθόντος. Πρέπει να μάθετε να ακούτε και τους άλλους και να μην αποφασίζετε μόνοι σας για θέματα που αφορούν άλλους. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς ποιο είναι το σωστό και δίκαιο για αυτούς, όταν δεν έχετε καν ακούσει τι έχουν να σας πουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Αν διατηρήσετε μια καλή ψυχολογική διάθεση, θα βοηθηθείτε να κινηθείτε ευέλικτα στις συζητήσεις και τις επαφές με τους συνεργάτες σας. Όσο περιορισμένος και αν θα είναι ο ελεύθερος σας χρόνος, πρέπει να φροντίσετε να τον μοιράσετε ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Όσο θα ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό και τον οικονομικό θέματα, άλλο τόσο και ίσως παραπάνω θα πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

Προτεινόμενα

FITNESS

Άσκηση και διατροφή – πριν και μετά τη γυμναστική

Ποιες τροφές σε βοηθάνε την ώρα της προπόνησης

CELEBS

Ιφιγένεια Τζόλα: Δείτε ενσταντανέ από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο!

Σωστή travel blogger η «Βασιλική» από τη Γη της Ελιάς

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας