Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 16 έως 22/5

Αποφύγετε να παίξετε το θύμα με τα συναισθήματά σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας



Στις 16 πραγματοποιείται Ολική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Σκορπιό, φέρνοντάς σας εκνευρισμό και πανικό. Δεν θα μπορείτε να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και καλό θα είναι να το αποφύγετε τελείως, καθώς οι λάθος επιλογές θα σας κοστίσουν ψυχικά και οικονομικά. Μην ανοιχτείτε οικονομικά ή προβείτε σε μεγάλες αγορές, που θα σας δυσκολέψουν στην πορεία. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στις 18 ο Άρης στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας δίνει έμπνευση, αυξάνει τη δημιουργικότητα και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε και πρακτικά αυτά που υπάρχουν στη φαντασία σας. Στις 20 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους σε εξάγωνο με το Δία στον Κριό, κάνει συζητήσεις και επαφές να βρίσκουν το στόχο τους, ενώ ταυτόχρονα ισορροπεί συναίσθημα με λογική για να παρθούν σωστές αποφάσεις. Στις 22 ο Άρης στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, απαιτεί να μελετήσετε εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις συνεργασίας που θα σας γίνουν.

 

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα. Για να μην υπάρξουν καυγάδες, φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Ένα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι χρήσιμο. Συνειδητοποιήστε ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας δεν είναι επαρκές, για να βγάλετε άνετα τη βδομάδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των άλλων και να μην ασκήσετε κριτική σε συνεργάτες. Ενεργοποιηθείτε στο να βρείτε την άκρη με τις προσωπικές σας διαδρομές σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάντε μια διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε θέση για αυτά που νιώθετε. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βρείτε λύσεις στα καθημερινά ζητήματα, χωρίς να αναλάβετε και καινούριες υποχρεώσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δημιουργούν άλυτα προβλήματα. Δώστε περισσότερη έμφαση στον ρομαντισμό, στη δημιουργικότητα και στο αποτέλεσμα, για να αποκτήσετε μια φιλική ατμόσφαιρα με τα άτομα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτούς. Αποφύγετε με φυσικότητα όσους σας ενοχλούν και εκτιμήστε κάποιους άλλους που με ειλικρινή αισθήματα για το πρόσωπό σας, είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Η ώριμη σκέψη θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε το στρες όσο περισσότερο και με όποιον τρόπο μπορείτε και πάρτε τα μέτρα σας ώστε να μην αφήσετε εκτεθειμένη την υγεία σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί, γιατί ο επαγγελματικός σας τομέας, είναι ικανός να σκιάσει τον συναισθηματικό σας και αυτό θα έχει σα συνέπεια να αγχωθείτε και να γεμίσετε προβληματισμούς. Ηρεμήστε και χαλαρώστε, όσο έχετε αυτή την πολυτέλεια.

 

ΛΕΩΝ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας, για να αποφύγετε τις επιπτώσεις και για να μην προβληματιστείτε στις οικονομικές σας δοσοληψίες. Μεταδώστε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας στους συνεργάτες σας, για να επωφεληθούν κάποιοι, που θα σας είναι χρήσιμοι στο μέλλον. Η σιγουριά και η εμπιστοσύνη που θα έχετε στον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αρκετά από τα σχέδιά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συνεργάτες σας θα εστιάσουν την προσοχή τους στους ανταγωνισμούς, παρά στο συντροφικό σας πνεύμα. Κάτι τέτοιο θα σας κάνει πιο εύθικτους και θα νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Έως ένα σημείο θα είναι αλήθεια, αλλά πρέπει να ξεπεράσετε την προκατάληψη ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας αλλάξουν, γιατί αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Το ταλέντο και η δημιουργικότητά σας, θα επικροτηθεί από τα άτομα του εργασιακού σας χώρου.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι ανταγωνισμοί που θα υπάρχουν θα αναζωπυρώσουν κάποιες κοινωνικές σας σχέσεις, που είχαν ατονήσει τον τελευταίο καιρό. Οι διαφωνίες και οι διαφορές ανάμεσά σας θα γεφυρωθούν, παρόλο που οι άλλοι θα συνεχίζουν να έχουν μεγαλύτερη δύναμη επιρροής από εσάς. Μην υποτιμήσετε τις δυνατότητές τους και μην αγνοήσετε τα αιτήματά τους. Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας, προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ στον σύντροφο και στους συνεργάτες σας να είστε συγκαταβατικοί. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφιερώστε τους χρόνο και κατανοήστε τα προβλήματά τους. Παράλληλα, η συναισθηματική σας ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται, κάνοντάς σας ακόμα πιο γοητευτικούς και εγκάρδιους, ενώ θα κινήσετε και το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι βασικοί τομείς της ζωής σας, όπως, τα επαγγελματικά, τα συναισθηματικά, το περιβάλλον και οι στόχοι σας, θα βρίσκονται σε φάση αντίθεσης ή αμφισβήτησης από εσάς. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και δεχτείτε τις αλλαγές που θα γίνουν και οι οποίες θα είναι μοιραίες και αναπόφευκτες. Αναθεωρήσεις, αλλαγές, επέκταση και έντονη δράση, θα είναι τα χαρακτηριστικά της βδομάδας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τέλος παίρνουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο και σας αφήνετε ανοιχτός ο δρόμος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε τα λάθη που κάνετε σε αυτές. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα με τα συναισθήματά σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Δημιουργήστε κάτι αισθητικά όμορφο και δεχθείτε την πολύτιμη βοήθεια ενός συνεργάτη της εμπιστοσύνη σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συνεργάτες σας δείχνουν έτοιμοι να σας ακολουθήσουν, γι’ αυτό μη τα χαλάσετε όλα, παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τη συγκατάβασή τους. Ξεκολλήστε από εργασιακά θέματα και περάστε αρκετές όμορφες ώρες με τον σύντροφο, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδέχεται να προκύψουν κέρδη από τις συναλλαγές σας, αλλά πρέπει να προσέξτε καταστάσεις που θα σας αυξήσουν το άγχος.

 

ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί οποιαδήποτε κίνηση ή αγορά που δεν έχει μελετηθεί σωστά θα επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας και θα είναι δύσκολο να τον εξισορροπήσετε και πάλι. Τα εμπόδια και τα έξοδα που θα προκύψουν από τον εργασιακό σας χώρο, θα είναι περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε. Πάρτε εγκαίρως τα μέτρα σας, λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση και διώχνοντας κάθε δυσάρεστη σκέψη από το μυαλό σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια