Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 16 Μαΐου 2022

Πετάξτε από πάνω σας ό,τι σας βαραίνει, γιατί σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλά και ωφέλιμα



ΚΡΙΟΣ: Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και ένας νέος άνεμος που θα πνέει γύρω σας, θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις πραγματικά πολλές δυνατότητες που θα σας δοθούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Σίγουρα είναι δύσκολο να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και παράλληλα και με τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν, αλλά είναι βέβαιο πως δεν είναι ακατόρθωτο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάλλον τα καταφέρατε καλύτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις σχέσεις σας απ’ ό,τι τους άλλους μήνες. Συνεχίστε έτσι, αλλά πάντα με προσοχή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καταπολεμήστε την τάση νωχελικότητας που σας πιάνει, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε θετικά αυτά που σας προσφέρει η μέρα σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

 

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τους αυτοσχεδιασμούς και συνειδητοποιήστε τους όρους και τους κανόνες μέσα στους οποίους πρέπει να δράσετε και να αποφασίσετε για να «επιπλέετε» και στα δύσκολα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σπάστε τον κρίκο που έχετε συνδέσει ευαισθησία, ευθιξία και εγωισμό. Κυριαρχεί η ανάγκη για δράση, γι’ αυτό μην αμφιταλαντεύεστε αλλά δραστηριοποιηθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Πετάξτε από πάνω σας ό,τι σας βαραίνει, γιατί σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλά και ωφέλιμα. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο το δυναμικό σας για να ικανοποιηθούν οι άλλοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε αρκετά ευρηματικοί και ευέλικτοι και αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα θετικά και να μειώσετε τα αρνητικά στοιχεία αυτού του μήνα στην κυριολεξία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον στα συμφέροντά σας και τον οικονομικό τομέα. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας, γιατί το κέρδος θα έρθει μετά από κούραση και μπέρδεμα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε πώς θα κινηθείτε σε ό,τι θα έχει σχέση με νομικές υποθέσεις και συνεργασίες, καθώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι πάτε για σοβαρή ανάκαμψη γενικώς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παροδικές αλλαγές στη συμπεριφορά σας είναι μέρος του χαρακτήρα σας, αλλά τώρα απαιτείται συγκέντρωση και υπευθυνότητα για να συμβαδίσουν εργασία και οικονομικά.

 

ΙΧΘΥΣ: Μια καθυστέρηση ή μετάθεση ενός έργου δεν πρέπει να σας αποκαρδιώσει. Παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας γιατί έχετε καλές προοπτικές, μόνο που είναι μέσα σε εναλλαγές.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;