Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 22 έως 29/5

Χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική και να κατευθύνετε την ενέργεια που θα έχετε προς την επιτυχία



Στις 24 ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, επηρεάζει αισθητά τον οικονομικό τομέα για αυτό είναι ακατάλληλο διάστημα για νέα εγχειρήματα ή ρίσκα. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, οπότε αποφύγετε να πιέσετε συνεργάτες ή να είστε άκαμπτοι στις απόψεις σας. Στις 26 ο Άρης περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας αυθόρμητους, θαρραλέους, ενθουσιώδεις, αλλά ταυτόχρονα απερίσκεπτους κάτι άκρως επικίνδυνο, αν δεν το ελέγξετε. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική και να κατευθύνετε την ενέργεια που θα έχετε προς την επιτυχία. Στις 29 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και θα αποζητήσετε περισσότερη ασφάλεια, αλλά και κάλυψη των συναισθηματικών και υλικών σας αναγκών. Την περισσότερη ενέργειά σας θα την καταναλώνετε στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα είστε περισσότερο ήρεμοι και στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει περισσότερο πάθος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς).

 

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας για να γίνει η συναισθηματική σας ζωή πιο ποιοτική. Έχει καταντήσει βαρετό και σχεδόν μόνιμη τάση να ψάχνετε αυτό το κάτι που δεν υπάρχει, καθώς κανείς δεν είναι τέλειος. Ξεκινήστε αποδεικνύοντας τόσο στον εαυτό σας όσο και σε αυτούς που τρέφετε ένα ενδιαφέρον ότι δεν είστε μόνο λόγια, αλλά το λέει και η καρδιά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εν μέρει φοβάστε την πιθανότητα μιας ουσιαστικής δέσμευσης, αφού η ανάγκη σας για αποδέσμευση και αυτοπεριορισμούς είναι ισχυρή, αλλά οι μέρες που έρχονται θα είναι καθοριστικές για τις μελλοντικές σας ενέργειες. Ξέρετε πολύ καλά τον τρόπο να βρείτε διέξοδο στα όποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματα σας. Με αυτή τη γνώριμη τακτική που έχετε, ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και νιώστε ελκυστικοί στους άλλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εσείς που είστε ήδη σε μια σχέση έχετε τη δυνατότητα να την φτάσετε σε ένα ποιοτικότερο επίπεδο. Μπορείτε να ξεπεράσετε την αποξένωση που ίσως υπάρχει μεταξύ σας αν προχωρήσετε σε εξομολογήσεις των βαθύτερών σας προσωπικών συναισθημάτων. Εξάλλου, οι σκέψεις σας στα ερωτικά ζητήματα δεν είναι καθόλου επιφανειακές. Προωθήστε τη συναισθηματική σας ζωή και αφήστε τον χρόνο να αποκαλύψει την αλήθεια, χωρίς τη δική σας παρέμβαση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργήστε μια υποτιθέμενη ανανέωση στη σχέση σας. Θέτοντας τη συνύπαρξη με τον σύντροφο σας σε νέες βάσεις. Ίσως δεν σας προσφερθούν όλα στο πιάτο και υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σας για την απροσδόκητη αλλαγή σας, όμως, θα είναι προσωρινές αφού πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι όλα γίνονται επειδή ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη σχέση σας.

 

ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας αποκόψουν από ανθρώπους χρήσιμους και πρόθυμους να είναι στο πλάι σας. Δουλέψτε με τη γοητεία σας για να διεκδικήσετε μια θέση που πιστεύετε ότι σας ανήκει. Προσεγγίσετε τους συνεργάτες σας από μια άλλη οπτική γωνία, που μέχρι τώρα δεν είχατε επιχειρήσει. Κατασταλάξτε στο τι ζητάτε από τη ζωή σας και όλα θα είναι πιο εύκολα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η δυναμικότητα δεν θα σας λείπει, γι’ αυτό ενισχύστε την με την καλή σας διάθεση και το πιο γλυκό σας χαμόγελο, για να δώσετε τέλος σε ό,τι μέχρι τώρα σας άγχωνε και σας καταπίεζε. Μεγάλη εύνοια θα υπάρχει στις επενδύσεις που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε, αλλά θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στον οικονομικό σας τομέα, πριν προβείτε σε αλόγιστα έξοδα.

 

ΖΥΓΟΣ: Ίσως οι πολλές ευθύνες σας κάνουν να μελαγχολήσετε προς στιγμή, αλλά ο έρωτας που φαίνεται να αρχίζει να ανθεί στη ζωή σας, θα επαναφέρει τις ισορροπίες που χρειάζεστε. Τα ευχάριστα νέα που θα πάρετε σε ό,τι θα αφορά τον οικονομικό σας τομέα, θα αλλάξουν τη διάθεσή σας προς το καλύτερο. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα της οικογένειάς σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικά από τα σχέδιά σας θα έχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά μην ανησυχήσετε, καθώς η σημαντική επιτυχία προετοιμάζεται. Προβάλλοντας σωστά επιχειρήματα και με την πειθώ σας, θα φτάσετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Μην μπλεχτείτε με άτομα που επιδιώκουν την παρασκηνιακή δράση, γιατί θα βγείτε ζημιωμένοι. Η καθημερινότητά σας θα εμπλουτιστεί με καινούριες ιδέες, αλλά και δραστηριότητες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χειριστείτε προσεκτικά και ευέλικτα τις απρόσμενες αλλαγές, διευθετώντας παράλληλα τα οικονομικά σας θέματα. Η εύνοια που θα έχετε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα διατηρηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Ανανεώστε τη συναισθηματική σας ζωή και κυρίως την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας. Ενισχύστε τον ερωτισμό σας και επικεντρωθείτε στις επιθυμίες και τα θέλω σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι φίλοι θα είναι έτοιμοι να πορευτούν μαζί σας, εάν τους το ζητήσετε, ενώ και ο οικονομικός σας τομέας δεν θα συναντήσει προβλήματα, αφού θα είστε έτοιμοι να βρείτε λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Αν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Δείξτε διαλλακτικότητα και λιγότερο κριτική συμπεριφορά. Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να γκρινιάζει για τον χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας. Ό,τι και να κάνετε οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τους ίδιους, όμως, η ευστροφία και η ετοιμότητα που έχετε, βοηθάει να ξεπερνάτε τις διαφορές σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι αντιρρήσεις που προβάλλει το έτερον σας ήμισυ είναι για να δείξετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας. Αποδραματοποιήστε παρεξηγήσεις μεταξύ σας γιατί τα θεμέλια της σχέσης σας είναι γερά. Βάλτε ως αρχή σας να βασίζετε στις δικές σας δυνάμεις και αντοχές, αυτά που μόνοι σας προκαλείτε. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με το σύντροφό σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιους στόχους να αναζητήσετε για να είστε ευτυχισμένοι για το υπόλοιπο της ζωής σας

Μια νέα μελέτη συγκρίνει τους στόχους για τον πλούτο έναντι της υγείας για να τονώσει τα συναισθήματα ευτυχίας

FITNESS

5 είδη άσκησης στη φύση για να δοκιμάσεις αυτό το Πάσχα

Τι να επιλέξεις σαν είδος γυμναστικής για επαφή με τη φύση και χαλάρωση του πνεύματος