Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 26 Μαΐου

Μην ψάχνετε απεγνωσμένα τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά



ΚΡΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε αυτούς που σας περιβάλλουν να εκμεταλλεύονται τις καλές σας προθέσεις. Εάν για το μέλλον σας υπολογίζετε μόνο τη βοήθεια από τους άλλους, καλύτερα να μη ρισκάρετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το να είστε μονίμως σε επιφυλακή για ό,τι γίνεται ή θα συμβεί, θα σας κουράσει αφάνταστα. Η υπερένταση δεν σας βοηθάει, γι’ αυτό προτιμήστε να χρησιμοποιείτε την τετράγωνη λογική σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει πάση θυσία όταν οι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους, εσείς να σκέφτεστε θετικά. Κατανοήστε τις ανάγκες των ανώτερων σας στον εργασιακό χώρο και μην υποκύπτετε στις κρίσεις του συντρόφου σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να κατέχετε την πρώτη θέση στον επαγγελματικό σας χώρο, αναλάβετε τις ευθύνες σας. Προς το παρόν αφήστε στην άκρη επιπολαιότητες συναισθηματικού περιεχομένου.

 

ΛΕΩΝ: Προστατέψτε τον σύντροφό σας από τις περίεργες αντιδράσεις σας που λαμβάνει ως απόρριψη. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι έχετε και τι δεν έχετε μεταξύ σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμα και αν είναι λιγότερο πρακτικό από το δικό σας. Η δυναμική σας παρουσία είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ανταλλαγή συναισθημάτων και σκέψεων είναι ο πιο βατός δρόμος για να επανέλθει η ζεστασιά στη σχέση σας. Μη ριψοκινδυνεύσετε τη σταθερότητά της μπαίνοντας στο παιχνίδι της πρόκλησης από ερωτικούς πειρασμούς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καυγάδες και εσείς με τον τρόπο σας προκαλείτε κτητικές τάσεις και εντάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι’ αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να επιβάλλετε τις απόψεις σας δε χρειάζεται να απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων. Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο σήμερα να σας αναστατώσει ένα γοητευτικό χαμόγελο. Μην ψάχνετε απεγνωσμένα τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά.

 

ΙΧΘΥΣ: Ήρθε η στιγμή να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα αγαπημένο σας φίλο που έχετε παραμελήσει. Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετε το.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου