Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 27 Μαΐου

Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα



ΚΡΙΟΣ: Ζήστε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε μια και ο φόβος δεν σας βοηθάει να ζήσετε το παρόν. Δρομολογήστε τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν εδώ και καιρό μία-μία χωρίς βιασύνες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δεν φαντάζονται. Μην παραδώσετε εργασίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε ανίδεους ανθρώπους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους αποδοκιμάζετε. Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να το πάρετε απόφαση πως δεν γίνεται να συμφωνείτε πάντα και με όλους. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που σας πνίγει.

 

ΛΕΩΝ: Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ και όχι πάνω σε άτομα που δεν φταίνε. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να δουλέψει η λογική σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είστε απαισιόδοξοι και αν είστε μόνοι αναζητήστε το άλλο σας μισό. Με το να είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας δεν σας κάνει να φαίνεστε καλύτεροι στα μάτια τους.

 

ΖΥΓΟΣ: Η κτητικότητα και το έντονο πάθος δεν είναι εκείνα που θα διατηρήσουν την ερωτική σας σχέση στα ύψη. Όταν ακούτε να γίνονται πικρόχολο σχόλια δεν χρειάζεται και να τα μεταφέρετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο αγαθές και να είναι οι προθέσεις σας μην πάρετε μέρος σε μια συζήτηση που θα υπάρχουν ανταγωνιστές. Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε θέματα που θα αφορούν τον συναισθηματικό σας τομέα αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει. Μια μικρή εκδρομή μακριά από τον χώρο που κινείστε θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές ξεκινήστε κάνοντάς τες στον χώρο που κινείστε και ζείτε. Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφιστάμενους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει το ταίρι σας χρειάζεστε επειγόντως διάλογο. Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο πως δεν θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

 

ΙΧΘΥΣ: Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου