Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 16 Ιουνίου

Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα             



ΚΡΙΟΣ: Όταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Αρπάξτε και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιχείρηση ξεκαθάρισμα σε ό,τι δεν είναι ωραίο ή χρήσιμο έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται πιο επιτακτικά. Μην επιτρέψετε σε κάποιες μικρές απογοητεύσεις να σας γεμίσουν αρνητισμό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η στιγμή που αρχίσατε να εκτιμάτε διαφορετικά και κάπως αυστηρά πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα ήρθε. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, κάντε σκληρές διαπραγματεύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσδιορίστε σωστά τις απαιτήσεις σας αλλά και τις υποχωρήσεις που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, προκειμένου να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

 

ΛΕΩΝ: Οι σχέσεις σας θα αναπλάθονται διαρκώς και το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάτι νέο μπορεί να γεννηθεί ή κάτι παλιό να μεταμορφωθεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν μέχρι τώρα είχατε την υποψία ότι η ζωή σας συχνά ερήμην σας καταναλωνόταν προσπαθώντας να μην πληγώσετε τους άλλους, σήμερα θα είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτική.

 

ΖΥΓΟΣ: Όσο και να προσπαθήσετε δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, οπότε φροντίστε να μη φορτώνεστε συνέχεια με υποχρεώσεις ή ευθύνες που στο κάτω-κάτω δεν είναι δικές σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετές συναλλαγές θα έχει η μέρα και θα πρέπει να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες για να μην ξεπεράσετε τον μηνιαίο σας προϋπολογισμό και χρειαστεί να δανειστείτε από κάπου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλετε να εξουσιάζετε όσο περισσότερο γίνεται εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας και αυτή σας η επιθυμία θεριεύει καθημερινά και σας οδηγεί σε νέες αναζητήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να βάλει πρόγραμμα για να μη βρίσκει δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας, για να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά. Μόνο με καλοζυγισμένες ενέργειες θα οδηγηθείτε στην επιτυχία που εσείς ζητάτε.

 

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα. Μια αναταραχή που θα υπάρξει θα είναι προσωρινή και δεν πρέπει να αλλάξει τους ρυθμούς σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.