Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 26/6 έως 3/7

Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στα «θέλω» και τις επιλογές σας



Στις 28 ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, εντείνει τις εξαπατήσεις, το παρασκήνιο και τις εντάσεις. Θα κυριαρχεί η αβεβαιότητα σε θέματα σχέσεων, σχεδίων και στόχων. Μη στηριχθείτε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς οι περισσότερες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Στις 29 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φέρνοντας μαζί της αρκετά δώρα. Θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και σχέδια, ενώ ο κοινωνικός σας τομέας γίνεται πιο ανθηρός. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στα «θέλω» και τις επιλογές σας, καθώς και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες οικονομικές ή νομικές.

Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ: Καταστρώστε έξυπνα το πρόγραμμά σας, μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και υιοθετήστε καινούριες για εσάς πρακτικές και σε άλλους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Για κάποιους από εσάς υπάρχει το ενδεχόμενο της απογοήτευσης από τη συναισθηματική σας σχέση, επειδή και οι δυο σας έχετε βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή σας με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα και να οδηγήσετε τη σχέση σας στο τέλος, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να προσπαθήσετε να αλλάξετε τις καταστάσεις. Ξεπεράσετε τις όποιες ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, που σας κάνουν απρόβλεπτους και ενισχύουν τις ανασφάλειές σας. Μην αφήσετε τα νεύρα σας να σας παρασύρουν σε εκφράσεις και συμπεριφορές, που θα μεγαλώσουν το χάσμα ανάμεσά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επιρροές που θα δεχτείτε από τρίτα πρόσωπα θα παίξουν και αυτές το ρόλο τους στη σχέση με το σύντροφό σας, όμως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά και όχι βεβιασμένα αυτά που θα ακούσετε για να μην έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε. Γεφυρώστε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας, μετριάζοντας όσο μπορείτε τον παράγοντα τύχη, γιατί αλλιώς θα υποχρεωθείτε να περιορίσετε τις προσδοκίες και τα όνειρά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στη σχέση σας υπάρχουν αρμονικές καταστάσεις. Μη σας φοβίζουν οι δυσαρμονίες, καθώς αυτές υπογραμμίζουν ποια σημεία στη σχέση σας πρέπει και μπορούν να διορθωθούν. Σκέψεις για ανακατατάξεις στην ερωτική ζωή θα στροβιλίζονται στο μυαλό όσων από εσάς δεν έχετε βρει ακόμα το σύντροφο σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας είναι εξίσου εύκολο να απεγκλωβιστείτε από τα συνηθισμένα συναισθηματικά σας διλήμματα.

 

ΛΕΩΝ: Σας ανοίγονται καινούριοι δρόμοι γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Θα αρχίσετε να διανύετε μια όμορφη περίοδο και ίσως έρθουν και οι προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε μια δέσμευση. Χαρείτε τον έρωτά σας και αποφασίστε από κοινού με το σύντροφό σας να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις ή κλείστε συμφωνίες. Συναισθηματικά δε θα μείνετε παραπονεμένοι, παρόλο που οι συζητήσεις με το σύντροφό σας δε θα είναι όλες ήρεμες. Από εσάς εξαρτάται οι εντάσεις στο περιβάλλον σας να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε ποιοι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν με ευθύνες που δε σας αναλογούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Βελτιώστε το κλίμα στη δουλειά με ριζικές αλλαγές και αναμοχλεύοντας υποθέσεις που είχαν μείνει στο συρτάρι αχρησιμοποίητες. Ενισχύστε το δυναμισμό σας και καθίστε με το σύντροφό σας να λύσετε τα κοινά προβλήματα. Ο ρομαντισμός και ο έρωτας αρχίζει να ανθίζει, αναπτερώνοντας το ηθικό σας, ενώ και τα επαγγελματικά σας σχέδια θα βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε για τίποτα και για κανένας να μην ξεφεύγετε από τους βασικούς σας στόχους. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε. Οι μετακινήσεις που θα απαιτηθούν από εσάς θα σας κρατούν σε εγρήγορση και συνεχή ένταση. Τα ευχάριστα δε θα λείπουν, όπως και το ενδεχόμενο να αλλάξει η ζωή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρπάξτε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν επαγγελματικά και μην επαναπαυτείτε μέχρι να ολοκληρώσετε ότι αρχίσατε. Θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας προβλήματα και αυτό θα σας αγχώσει. Δείτε την προσωπική σας σχέση πιο σοβαρά για να κατασταλάξετε επιτέλους, εάν θα ακολουθείτε τα «θέλω» ή τα «πρέπει». Δε γίνεται να αλλάζετε ανάλογα τι σας συμφέρει, γιατί έτσι δεν πείθετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας, γίνονται εξαιτίας προσώπων του επαγγελματικού σας χώρου που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν. Ξεχωρίστε αυτά τα άτομα από τα υπόλοιπα που συμφωνούν με τα σχέδιά σας. Ξεπεράστε τα διλήμματα που ανακόπτουν την ανοδική σας πορεία, ενώ παράλληλα αλλάξτε τα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή και προβείτε στις κατάλληλες επαφές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και ελάτε ο ένας πιο κοντά στον άλλο. Η ικανότητα να αξιοποιείται τις συζητήσεις σας θα σας οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκρατηθείτε ως προς την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας. Βρείτε τρόπους που θα σας απεγκλωβίσουν από παλιές τακτικές και συμπεριφορές λανθασμένες. Μην αφήσετε οι απορίες ή οι αντιφάσεις να δημιουργήσουν ρήξη στη σχέση σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Είναι αναγκαίο να κάνετε μερικά βήματα προόδου στην επικοινωνία σας. Η ακλόνητη στάση σας είναι που δημιουργεί τα προβλήματα με το σύντροφό σας. Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας. Αφήστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.