Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 28 Ιουνίου

Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει τη διάθεση



ΚΡΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε αλλά αναβαθμίστε τη θέση σας με δίκαιο τρόπο και όχι με τεχνάσματα. Μια συμβουλή φίλου θα σας κάνει να δείτε πως έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στον σύντροφό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι κινήσεις που θα κάνετε, όπως και οι πρωτοβουλίες ή η νέα τακτική που θα αναπτύξετε, προκειμένου να αναπτύξετε τους στόχους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε γρήγοροι, αποφασιστικοί και δυναμικοί, τόσο που να φαίνεστε συνεργάσιμοι στους συνεργάτες σας. Εντείνετε τις προσπάθειές σας σε εκείνα που έχουν μέλλον, επενδύοντας μακροπρόθεσμα στην εργασία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε ολόκληρη την αλήθεια μην την ζητήσετε. Θα πάρετε ικανοποίηση από την ομαλή διεξαγωγή των υποθέσεων και των δυσκολιών σας.

 

ΛΕΩΝ: Για να αποφύγετε τη ρήξη με κάποιους φίλους σας, ρίξτε τους τόνους σε μια συζήτηση μαζί τους. Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει τη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρυνθείτε από άτομα που σας κουράζουν και μη γίνετε αποδέκτης αρνητικών επιρροών. Φροντίστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη, καθώς δεν έχετε πια τα περιθώρια.

 

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε απόψεις εάν αυτό πιστεύετε ότι είναι φρονιμότερο και μην εμμένετε σε ό,τι δε σας συμφέρει. Τακτοποιήστε το γρηγορότερο ό,τι σας αγχώνει, ώστε να περιορίσετε τα νεύρα σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παραμελείτε την καριέρα σας, ενώ με διπλωματία θα αποφευχθεί μια ανοιχτή σύγκρουση. Σεβαστείτε τις προτιμήσεις των άλλων, που μπορεί τελικά να σας φανούν χρήσιμες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αντιπαραθέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δεν θα λείπουν, αλλά μην το παίρνετε κατάκαρδα. Αντί να εκνευρίζεστε, φιλοσοφήστε τα γεγονότα που έχουν προκύψει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην εμπλέκεστε σε περίεργες καταστάσεις, από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε το ψυχικό τους κόστος. Το ερωτικό κάλεσμα ενός ατόμου είναι σίγουρο πως θα σας απογειώσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να μπουν στη σχέση σας και να την κριτικάρουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Από το να βάζετε φρένο στις ιδέες των άλλων, φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε. Εάν υπάρχουν αλλαγές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά με την εφαρμογή τους, τολμήστε τες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.