Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου

Ίσως ανακαλύψετε πως θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο ζωής σας αλλά και στα όνειρα που έχετε για το μέλλον



ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε σωστές και κερδοφόρες κινήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, πρέπει να είστε οργανωτικοί και μεθοδικοί. Ίσως ανακαλύψετε πως θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο ζωής σας αλλά και στα όνειρα που έχετε για το μέλλον. Στις 28 με τον Δία σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, μην επιμένετε να πιέζετε καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, γιατί θα περιπλέξετε ακόμα πιο πολύ τις καταστάσεις χωρίς να καταφέρετε τίποτα. Απ’ το να ελπίζετε σε ανέφικτα πράγματα, προτιμήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε τομείς που μπορούν να αξιοποιηθούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Στις 6 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και ο ρεαλισμός στα προσωπικά θέματα θα είναι προτιμότερος για να μην παίρνετε λάθος αποφάσεις και να μην αφήνετε εκκρεμότητες να καθυστερούν την πρόοδό σας. Υπερασπίστε τα πιστεύω σας και προχωρήστε σε γόνιμες διαπραγματεύσεις. Σας συμφέρει να κλείσετε εκκρεμότητες και όπου βλέπετε ότι υπάρχει ασυνεννοησία αλλάξτε πολιτική. Συζητήστε, προτείνετε, απορρίψτε ή αποδεχτείτε πράγματα σε συναντήσεις και επαφές με τους συνεργάτες σας. Ο μήνας είναι κατάλληλος για να διαμορφώσετε πιο σωστά τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα νέα σας βήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως στην προσπάθειά σας να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες να συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα, γι’ αυτό χαλιναγωγήστε όσο μπορείτε τις ακραίες αντιδράσεις σας. Επιστρατεύστε όλη σας την εφευρετικότητα για να ξεφύγετε από πιέσεις που σας ασκούν κάποιοι από τους συνεργάτες σας, γιατί ο βασικό σας στόχος είναι να κάνετε την εργασία σας πιο αποδοτική. Επενδύστε καλύτερα τον χρόνο σας για να δημιουργήσετε ένα ασφαλέστερο επαγγελματικό μέλλον. Απαιτείται να κρατήσετε τη διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να μην ανακατευτείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 6 με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας, διευρύνετε τον κύκλο σας καθώς οι σωστές διασυνδέσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο και διαφημίστε την ποιότητα που προσφέρετε στη δουλειά σας. Περιορίστε υπερβολές και ανασφάλειες, για να μειωθούν σημαντικά αντιπαλότητες, αντιπαραθέσεις και κόντρες. Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα. Επειδή θα υπάρξουν μερικοί διαπληκτισμοί με το περιβάλλον σας, μη γίνετε αυταρχικοί, συγκρατηθείτε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

 

ΛΕΩΝ: Η ανάγκη που έχετε να σας καταλάβουν και να επικοινωνήσετε με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια επαγγελματική σας σχέση που έχει υποστεί φθορά, αλλά και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο από παρεξηγήσεις, κάνοντας τους συνεργάτες σας πιο καλοπροαίρετους και πιο ευγενικούς μαζί σας. Στις 28 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αν αντιληφθείτε πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στον οικογενειακό σας χώρο για κοινά σχέδια, προσπαθήστε να υπάρξει συμπόρευση. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που θα σας υποδείξουν με τι ακριβώς πρέπει να καταπιαστείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε υπομονή, πειθώ και επιχειρήματα μαζί με τη γοητεία σας για να πείσετε τους γύρω σας για τα σχέδιά σας. Προσέξτε τον τρόπο που θα διατυπώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε να μη δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από καμιά πλευρά, καθώς συζητήσεις, συγκρίσεις και λόγια με πικρά σχόλια δεν θα λείψουν. Φροντίστε να μείνετε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στην επιφάνεια. Επωφεληθείτε από τα θετικά στοιχεία που θα υπάρχουν για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας γιατί είναι σε ευάλωτη φάση και χρειάζεται τη συμπαράστασή σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα συναισθήματά σας και η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή, παρόλο που δε θα λείψουν ούτε το άγχος, ούτε η κατανάλωση δυνάμεων. Κάποιοι λόγοι θα διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία στο στιλ και την αισθητική σας, αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας, ξεκινώντας από τώρα. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέχετε τα νεύρα σας καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όριά σας. Το στενό σας περιβάλλον θα σας παροτρύνει να αναπτύξετε τα σχέδιά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος για να προχωρήσετε σε πιο ασφαλείς δρόμους. Πάψτε να είστε θύματα των καταστάσεων, γιατί δικαιούστε ποιότητα στη ζωή σας και αυτή τη στιγμή μόνο με οικονομική άνοδο θα το καταφέρετε. Στις 19 με την Αφροδίτη να περνάει στον Καρκίνο, να είστε ευέλικτοι στους ρόλους που θα σας ζητηθούν να παίξετε οι συνεργάτες σας, ώστε να μην μπερδευτείτε με καταστάσεις. Η σωστή παρακολούθηση των υποθέσεών σας μαζί με την καλή σας τύχη θα σας γλιτώσει από οικονομικές αναποδιές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα κληθείτε μέσα από περιστασιακές δυσκολίες να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να βγείτε κερδισμένοι. Αναζητήστε συμμάχους και εκφράστε τις απόψεις σας σε επαγγελματικές ιδέες που έχουν οι συνεργάτες σας. Χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία, ανακαλύπτετε ξαφνικά ότι δεν έχετε να πείτε τίποτα με τον σύντροφό σας και θεωρείται πως δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας, αλλά ούτε συμμερίζεται τις ανησυχίες σας. Διατηρείστε τον αυτοέλεγχό σας και βγάλτε από το μυαλό σας στιγμές που σας θυμίζουν το χτες ή απομεινάρια μιας παλιάς σχέσης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 13 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, μη χαλάτε την ψυχολογική διάθεση του συντρόφου σας προβάλλοντας αφορμές που δεν ευσταθούν, γιατί εκτός του ότι εξαντλείτε την υπομονή του, τον πληγώνετε και τον αναγκάζετε να επανεξετάζει τη σχέση σας. Μην κατηγορείτε το ταίρι σας για τα ελαττώματά του, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σας. Για να τον κρίνετε, θα πρέπει να δεχτείτε και τα δικά του σχόλια. Εξάλλου, τα προβλήματα ανάμεσά σας δημιουργούνται εξαιτίας της αστάθειάς σας σε αυτά που λέτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν κάποιες στιγμές ο σύντροφός σας δεν έχει διάθεση για παιχνίδια, ούτε μπορεί να ακολουθήσει το σκεπτικό σας, δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπάει. Απλώς τον απασχολούν θέματα καθημερινότητας και εργασίας, οπότε μη βιαστείτε να χάσετε το ενδιαφέρον σας και να αναζητήσετε καινούριους ερωτικούς δρόμους. Πιστέψτε στο ένστικτό σας που σας φωνάζει πως αυτή η σχέση έχει ακόμα πολύ δρόμο. Θα έχετε στη διάθεσή σας αρκετό χρόνο, προκειμένου να ξανασκεφτείτε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αλλά και να αφήσετε τα περιθώρια σε περίπτωση που για κάποια πράγματα αλλάξετε γνώμη.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει λόγος να συναγωνιστείτε επαγγελματικά με το ταίρι σας, γιατί θα προκαλέσετε εντάσεις, θα αμφισβητηθεί ο ρόλος σας και θα αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Ξεφύγετε από άρρωστες καταστάσεις με αποφασιστικότητα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Εφαρμόστε μια τακτική περισσότερο δυναμική στη σχέση σας για να απομακρυνθείτε από δυσκολίες. Στις 20 που ο Ερμής περνάει στον Λέοντα, η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τον σύντροφό σας και η ικανότητα να βλέπετε τις προοπτικές της σχέσης σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;