Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 10 έως 17/7

Θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να λύσετε τυχόν διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας



Στις 13, η Πανσέληνος στον Αιγόκερο φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δεν θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 16 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Ερμή, θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να λύσετε τυχόν διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας. Στις 17 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, αυξάνει τη διαίσθηση και σας κάνει πιο δημιουργικούς. Απλώς αποφύγετε περιττά λόγια, ώστε ο ανάδρομος Ποσειδώνας να μη φέρει πισωγυρίσματα.

 

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα εάν δεν έχετε φροντίσει να τακτοποιήσετε εγκαίρως χρέη απέναντι σε τρίτους. Δείξτε μεγάλη προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, κρατώντας την ψυχραιμία σας μια που θα επηρεαστείτε έντονα από τα εξωτερικά γεγονότα. Πρέπει να προσέξτε τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν και να κάνετε οικονομία, όπου μπορείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Συνεργαστείτε με άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Είστε αρκετά ελεύθεροι για να αντέξετε βαθυστόχαστες σκέψεις, υπάρχουν όμως άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντός που δε θέλουν το κακό σας. Απεναντίας, φροντίζουν να σας ωριμάζουν για να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από σοβαρά και χρόνια προβλήματα. Ασχοληθείτε μαζί τους και μην κλείνετε τα αυτιά και τα μάτια σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά μπορείτε να κάνετε ένα τσεκάπ αν αυτό σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Μια που δεν μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς με τα οικονομικά σας και δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, θα τα αφήσετε όλα στην τύχη τους, η οποία όμως σήμερα θα είναι με το μέρος σας. Αναπτύξτε τις ιδέες σας για να βρείτε τα χρήματα που χρειάζεστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι περιορισμοί που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, για να ξεπεραστούν χρειάζονται πειθαρχία και αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε ψύχραιμα και μην εντυπωσιάζεστε από άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσάς. Βρείτε τον τρόπο να βγείτε κερδισμένοι, παρά τις όποιες διαφωνίες και αν συμβεί μια αναπόφευκτη ρήξη, θα είναι μοιραία γιατί αναγκαστικά κλείνει ο κύκλος της σχέσης με κάποιους ανθρώπους.

 

ΛΕΩΝ: Η βδομάδα είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, γι’ αυτό κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε όταν δεν τα καταφέρνετε. Το αποτέλεσμα που θα έχετε, θα σημάνει αναμφίβολα το τέλος των δύσκολων φάσεων για τα οικονομικά σας. Η αναμονή δίνει τη θέση της στην πρωτοβουλία και τώρα θα είστε πιο καλά με τον εαυτό σας παρά ποτέ, ενώ θα πάρετε θέση απέναντι σε σχέσεις που σας προβληματίζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κερδίστε χρόνο βάζοντας σε προτεραιότητα όλες τις σημαντικές συζητήσεις και ενέργειες που πρέπει να κάνετε με τον σύντροφό σας. Μην ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας, προκαλώντας την αντοχή του νευρικού σας συστήματος, ούτε διασπώντας την προσοχή σας με δευτερεύοντα πράγματα. Μην κάνετε άλλα λάθη αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να το αλλάξετε, αλλά φροντίστε να προσαρμοστείτε σε αυτό, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να φτιάξετε τη σχέση σας όπως τη θέλετε, ακόμα και αν αυτές δε νφαίνονται στον ορίζοντα της καθημερινότητάς σας. Σαφώς θα είναι διάφορα τα σενάρια που θα εξελιχθούν στη σχέση σας για την πορεία της, των οποίων δεν ευθύνεστε απόλυτα εσείς, αλλά είναι στο χέρι σας να μην αφήσετε κάποιους που επεμβαίνουν για τους δικούς τους λόγους να σας παρασύρουν εκεί που δεν πρέπει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όταν δεν θα βρίσκετε την ανταπόκριση που θεωρείτε δίκαιη ή έστω αντάξια της δικής σας στάσης μην αποθαρρύνεστε. Ξεκαθαρίστε όσο μπορείτε με ήρεμο τρόπο τα πράγματα με τον σύντροφό σας και αν νιώσετε ότι η δική σας επέμβαση δεν αποδίδει, προτιμήστε από το να βγείτε εκτός εαυτού, να σταματήσετε κάθε προσπάθεια για τώρα. Εξάλλου, θα έχετε χρόνο στην πορεία να ξαναπροσπαθήσετε και να μη χαλάσετε τις γιορτές σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και θα φανερώσουν κρυμμένες ανάγκες σας. Νιώθετε πλέον έτοιμοι για να ακολουθήσετε καινούριους ρυθμούς, ενώ η ανάγκη σας να απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους που στερούσαν την αυτονομία σας και ανακόπτουν την προσωπική σας πορεία σας οδηγεί σε νέους ρυθμούς. Η συναισθηματική σας ζωή θα κυλήσει ήρεμα και δεν αποκλείεται οι αδέσμευτοι να βρείτε το άλλο σας μισό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τις δραστηριότητες που δεν σας ωφελούν και σας βάζουν στη διαδικασία να διοχετεύετε αλλού την ενέργειά σας. Ενεργοποιήστε την ανάγκη σας να εισπράξετε από τους άλλους όσα περισσότερα μπορείτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Αρκετή φόρτιση θα σας προκαλέσει κάποιο οικονομικό σας θέμα που εκκρεμεί εδώ και καιρό, επειδή εσείς δεν φροντίσατε να το διεκπεραιώσετε όταν έπρεπε. Καλό το ρίσκο, αλλά χρειάζονται και όρια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις, θα ρισκάρετε τα μελλοντικά οφέλη σας στον οικονομικό τομέα. Βεβαιωθείτε από πριν για την εγγύηση των κινήσεων σας και μετά κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Γεμάτος συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές θα είναι ο μήνας σας, που θα φέρουν καινούρια ξεκινήματα σε επαγγελματικά σχέδια, αλλά και άνοδο στον οικονομικό σας τομέα. Ανανεωθείτε και γίνετε πιο δοτικοί για να εμπλουτίσετε τις γνωριμίες σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποφασίστε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και θα βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας προβλήματα, εάν αυτό σας ενδιαφέρει πραγματικά. Διατηρήστε ήρεμο το κλίμα γιατί κάθε ένταση θα σας επηρεάσει αρνητικά. Οι αλλαγές και δε αυτές που θα είναι παρακινδυνευμένες, δεν αρμόζουν στο άτομό σας, αλλά ούτε και στην προσωπικότητά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30