Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 11 Ιουλίου

Δώστε προτεραιότητα στις ερωτικές σας σχέσεις



ΚΡΙΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στις ερωτικές σας σχέσεις και στην επικοινωνία μεταξύ σας. Χαλαρώστε και μη δώσετε έκταση σε καυγάδες που μπορεί να υπάρξουν, γιατί δεν αξίζει ο κόπος να ρίξετε την ψυχολογία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αναπτύξτε τα πρωτοποριακά σας σχέδια τα οποία θα σας εκφράζουν απόλυτα, δείχνοντας προσοχή στα «ψιλά γράμματα» και αποφεύγοντας ότι εμπεριέχει ρίσκο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενδέχεται να σκοντάψετε σε κάποιο απρόβλεπτο οικονομικό πρόβλημα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε έμμεσες ζημιές που θα απαιτήσουν επιπλέον έξοδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα μετά από πολύ καιρό, να σας οδηγήσει σε αλόγιστα έξοδα ή συμφωνίες ελλιπείς, που θα έχουν αντίκτυπο στα μελλοντικά σας σχέδια.

 

ΛΕΩΝ: Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις προς αβέβαιες κατευθύνσεις που θα σας οδηγήσουν σε λάθος στόχους. Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο που ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε ήδη υποστεί τις συνέπειες της αναταραχής και τώρα καλείστε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να αντικαταστήσετε οτιδήποτε χάθηκε ή διαλύθηκε.

 

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι μια εγγύηση για εσάς, ακόμα και αν συνεχίζουν οι αντιξοότητες και οι εκπλήξεις στον τομέα των σχέσεων και των αλλαγών.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναγνωρίστε την προσπάθεια που κάνουν οι άλλοι για να βελτιωθούν καθώς και την ανάγκη τους να μοιραστούν περισσότερα πράγματα μαζί σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σας στις διάφορες δραστηριότητές σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία των σχέσεών σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα οικογενειακά σας πρόσωπα, χωρίς να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας ζωή, η οποία θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια που η εξωτερική σας εμφάνιση είναι ο καθρέφτης της ηρεμίας σας, προσέξτε την εριστική σας διάθεση και τη νευρικότητα που κάποιες φορές σας πιάνει.

 

ΙΧΘΥΣ: Η δημιουργικότητά σας μπορεί να είναι εντυπωσιακή, όσο και η αντοχή σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως και οι άλλοι πρέπει να είναι αντίγραφα δικά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου