Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Ιουλίου

Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας



ΚΡΙΟΣ: Ύστερα από μια εξυγίανση καταστάσεων αρχίστε να προχωράτε μπροστά, αφήνοντας πίσω πολλές από τις δυσκολίες. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δουλέψτε όπως συνήθως, καθώς η υπεροπτική στάση δε βοηθάει να κερδίσετε αυτά που εσείς θέλετε. Προσέξτε την απότομη συμπεριφορά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να ελιχθείτε σύμφωνα με τους ρυθμούς που ακολουθεί ο σύντροφός σας. Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, δημιουργούνται αψιμαχίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τον χρόνο και τα γεγονότα να σας οδηγήσουν να καταλάβετε τι νιώθετε πραγματικά. Μόνο αν σταματήσετε τις παρεμβολές θα κατανοήσετε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων.

 

ΛΕΩΝ: Η σχέση σας μπορεί να κυλήσει ομαλά ακόμα και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αρκετές. Πίσω από κάποιες αντιδράσεις υπάρχουν πάντα λογικές εξηγήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν επιμένετε στην άποψη πως εσείς είστε οι τέλειοι, τότε μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου. Οι περιστασιακές δυσκολίες έρχονται για να σας θυμίσουν πως πρέπει να συντονιστείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Μη βιαστείτε να ανακουφιστείτε ακούγοντας λόγια που θα ευχαριστήσουν τα αφτιά σας. Η διάθεσή σας θα φτιάξει ακόμα περισσότερο αν αποφασίσετε ένα ταξιδάκι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν αποφασίσετε να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, δείξτε προσοχή. Για να έχετε τη δυνατότητα να περιμένετε αλλαγές, πρέπει να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η μεθοδικότητα και η οργάνωση θα σας βοηθήσουν να κλείσετε εκκρεμότητες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν μπορείτε να συμφιλιώσετε δυο φίλους σας με διπλωματία, καλύτερα να μην ανακατευτείτε. Εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά σας με καινούριες γνωριμίες, θα αναζωογονηθείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα και όσα θέλετε να πετύχετε θα τα καταφέρετε με ακριβή σχεδιασμό. Μη δώσετε δικαιώματα ή αφήσετε τα περιθώρια σε τρίτους να σας σχολιάσουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Η απόδοση που θα έχετε πάνω σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο θα είναι σημαντική και εντυπωσιακή. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ό,τι σας ευχαριστεί και δεν σας αγχώνει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα