Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 26 Ιουλίου

Ηρεμία, ύπνος και αρκετές δόσεις ψυχαγωγίας θα είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση



ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε τους τύπους και τις ισορροπίες, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί και ζωντανές τις ιδέες που έχουν γερές βάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείψουν και τα παρατήσετε, γιατί θα βγείτε σημαντικά κερδισμένοι σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε ευγενείς και διπλωμάτες, χωρίς να παρασύρεστε ή να ενθουσιάζεστε εύκολα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, συναναστραφείτε κόσμο και παράλληλα διατηρήστε τις ίδιες παλιές σας φιλίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σίγουρα δεν είστε και από τους ευκολότερους ανθρώπους για να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα εξελιχθούν σε φιλίες, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε.

 

ΛΕΩΝ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην εκθέσετε την υγεία σας σε κινδύνους. Κάντε οικονομία δυνάμεων για να αποφύγετε την υπερκόπωση και τα νεύρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ηρεμία, ύπνος και αρκετές δόσεις ψυχαγωγίας θα είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η ενασχόληση με τον εαυτό σας θα σας ωφελήσει ψυχολογικά και θα αναδείξει τη γοητεία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η πείρα σάς έχει διδάξει να ελίσσεστε σωστά και να είστε ολοκληρωτικά υπεύθυνοι στις κινήσεις σας. Είναι η καλύτερη περίοδος για να προχωρήσετε σε μια εκ βάθρων αναδιοργάνωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιλέξτε τον κύκλο ανθρώπων που θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας και παράλληλα προωθήστε μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατασταλάξτε ως προς τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε, γιατί σημασία έχει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και αυτό θα γίνει μόνο αν πειραματιστείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τη δουλειά σας για να σας μείνουν περισσότερες ώρες για ψυχαγωγία και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν για νέα ξεκινήματα, όμως προσέξτε αφού η προσκόλληση στο εγώ σας φέρνει εγωισμό και καταπίεση στις σχέσεις και του εσύ καταντά σκλαβιά για εσάς.

 

ΙΧΘΥΣ: Όπως φαίνεται τίποτα δεν σας εξυπηρετεί και καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τις βάσεις που θέτετε ειδικά στις φιλίες σας, ώστε να υπάρχει ισοτιμία, αμοιβαία αναγνώριση και κατανόηση.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30