Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 11 Αυγούστου

Βρείτε χρόνο για λίγη διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα που θα σας κάνει να ξανανιώσετε



ΚΡΙΟΣ: Καινούριες ιδέες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους εξέλιξης για το μέλλον σας. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, χωρίς να είστε βιαστικοί στις επιλογές σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μετριάστε τις προσωπικές σας επιθυμίες όσο μπορείτε, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να μην κινδυνέψετε να κατηγορηθείτε για αχαριστία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δώσετε λαβή για αντιζηλίες ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και βασιστείτε σε απτές αποδείξεις, εάν πρόκειται να το κατηγορήσετε για κάτι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε μια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και κατανείμετε τα σωστά, ώστε να προβλέψετε και τις μελλοντικές σας ανάγκες.

 

ΛΕΩΝ: Ενώ θα είστε πιο αισθησιακοί, παράλληλα θα έχετε τάσεις για καταχρήσεις. Τηρήστε το μέτρο, προσέξτε σωστά τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας και διαχωρίστε αυτές που είναι στάσιμες με αυτές που περπατάνε με πολύ αργά βήματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποδείξτε έμπρακτα στο ταίρι σας πως δε φτάνουν οι πρωτοβουλίες για να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η βελτίωση στον οικονομικό σας τομέα, θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας. Βρείτε χρόνο για λίγη διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα που θα σας κάνει να ξανανιώσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά σας θέματα, θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη διάθεση. Χρωματίστε την καθημερινότητά σας και όλα θα αρχίσουν να διορθώνονται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να χαθούν εμμένοντας σε εμμονές και φοβίες του παρελθόντος. Ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι διαφωνίες που έχετε με κάποιους συνεργάτες σας θα λυθούν μόνο με ουσιαστικό διάλογο και όχι με ξεσπάσματα οργής. Δε χρειάζεται να παίρνετε τόσο σοβαρά τις κριτικές που σας κάνουν αντίπαλοί σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας, θα πρέπει να τις εκφράσετε. Ευχάριστες εκπλήξεις στον συναισθηματικό σας τομέα θα σας αλλάξουν τη διάθεση.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!