Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Αυγούστου

Πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας



ΚΡΙΟΣ: Με το να σπρώχνετε τις καταστάσεις και να προκαλείτε να γίνουν πράγματα που ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα τους, δεν πρόκειται να βγείτε κερδισμένοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε βάση σε θέματα εγωισμών, αντιπαλοτήτων και κυριαρχικών παιχνιδιών και θα πάρετε τα σωστά μαθήματα που θα αφορούν τη μέριμνα των δυο πλευρών για τη δημιουργία μιας σωστής σχέσης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γίνετε λίγο πιο παράτολμοι στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε οικονομικές. Μην αφήσετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί θα χάσετε το παρόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βασιστείτε στις δυνάμεις σας, αλλά αν χρειαστείτε βοήθεια μη διστάσετε να τη ζητήσετε. Η αεράτη εικόνα σας και οι καλές υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε, θα σας βοηθήσουν κατά πολύ.

 

ΛΕΩΝ: Μη δώσετε συνέχεια σε κουβέντες ή κακόβουλες πράξεις ανθρώπων που σας πλήγωσαν. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με υπευθυνότητα και να ξέρετε πως θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας στηρίζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δεν σας αφορούν. Τα γεγονότα σας θέλουν δυνατούς και πιο τολμηρούς, ώστε να αντέξετε την αλήθεια ακόμα και στην πιο σκληρή της μορφή.

 

ΖΥΓΟΣ: Πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα προκαλέσουν αναστάτωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις θα έχουν τον πρώτο ρόλο και καλό θα ήταν να απέχετε από συζητήσεις, καθώς η ασυνεννοησία που θα υπάρχει θα οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε ξεκαθαρίσματα προκειμένου να καταλάβετε καλύτερα τα συναισθήματά που νιώθετε για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντικειμενικότητα και ευθυκρισία χρειάζεται να δείξετε, για να λύσετε τις διαφορές και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στις σχέσεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο δυναμισμός και η αγωνιστικότητα δεν θα σας εγκαταλείψουν, όμως, οι άλλοι θα απαιτήσουν την προσοχή ή τη συμμετοχή σας στα δικά τους ζητήματα και αυτό δεν μπορείτε να το αγνοήσετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξει αποκατάσταση του κλίματος και θα μπορέσετε πλέον με ψυχραιμία να πλησιάσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που λόγω της άστατης ψυχολογικής σας συμπεριφοράς είχατε απομακρύνει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;