Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 30 Αυγούστου

Με περισσότερη λογική και λιγότερο συναίσθημα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό σας τοπίο



ΚΡΙΟΣ: Μάθετε να είστε πιο πρόθυμοι να υπακούσετε σε κανόνες και συμβουλές και γενικώς να είστε πιο προσεκτικοί. Στο χέρι σας είναι να καλυτερέψουν οι συνθήκες και να νιώσετε καλύτερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφοι, γιατί έχετε τα περιθώρια να πράξετε τα δέοντα και με το παραπάνω.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και μέσα από στιγμές έντασης, θα έχετε ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε, τόσο για να κλείσετε εκκρεμότητες, όσο και για να προχωρήσετε σε νέες επιλογές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρυθμίστε με έναν καλύτερο τρόπο για εσάς παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ό,τι σχετίζεται με τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία.

 

ΛΕΩΝ: Σταδιακά πολλά είναι αυτά που μπορούν να γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με τον σύντροφό σας, πρέπει να τα επιλύσετε με διαλλακτικότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο δυναμισμός, η ευστροφία και η διαίσθησή σας θα είναι τα πιο σημαντικά σας ατού μαζί με την τύχη που δεν σας εγκαταλείπει σχεδόν ποτέ, για να πετύχετε αυτά που θέλετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Με περισσότερη λογική και λιγότερο συναίσθημα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό σας τοπίο. Μην περιπλέξετε περισσότερο τα πράγματα προκαλώντας διαφωνίες ή αντιθέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε ελαστικοί με τον σύντροφό σας και μετά πάρτε πρωτοβουλίες για τη σχέση σας. Οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται, αλλά στην ουσία θα παραμένουν ασαφείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να αποκτήσετε αυτοέλεγχο και να βάλετε τα δυνατά σας ώστε οι σκέψεις σας να είναι θετικότερες, αλλά και στη συμπεριφορά σας να είστε πιο γενναιόδωροι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, χωρίς απαραίτητα να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας καταξίωση λόγω ενοχών και υποχωρήσεων στη σχέση σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούριες γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά δεν αποκλείεται και σχέσεις του παρελθόντος να επανέρθουν με εξελίξεις που δεν είχατε υπολογίσει.

 

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε τέλος σε μια ανολοκλήρωτη ερωτική ιστορία ή πάρτε την οριστική απόφαση για μια σχέση που τον τελευταίο καιρό σας έχει προβληματίσει έντονα αν αξίζει τον κόπο να την συνεχίσετε ή όχι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30