Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου

Η επιθετική στάση και οι απαιτήσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων



ΚΡΙΟΣ: Θα σας ανακουφίσει σταδιακά ή γρήγορα η πρόοδος σε τομείς της ζωής σας που ήδη έχετε προσφέρει πολλά και θα κερδίσετε ακόμα περισσότερα με τη σωστή διαχείριση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας όση δείχνετε και στις δυνάμεις των άλλων. Μπορεί τα μεγαλεπήβολα σχέδια να είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε στην άκρη τα διλήμματα και βρείτε τη χρυσή τομή στις συναισθηματικές σας ανησυχίες, γιατί το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό, αρκεί να δείξετε ότι είστε αποφασισμένοι να πετύχετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάθε φορά που σηκώνετε το ανάστημά σας για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας με σιγουριά σας βγαίνει σε καλό, οπότε δώστε το προσωπικό σας στίγμα σε ό,τι διεκδικείτε.

 

ΛΕΩΝ: Για να έχετε προσωπική ηρεμία και να μη γεμίζετε άγχος, επανεξετάστε σε βάθος τις συμφωνίες που θέλετε να κάνετε δείχνοντας ενδιαφέρον και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας έχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια. Αφιερώστε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας για να αποκτήσετε την εμπειρία που θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε τους στόχους σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Το οργανωτικό πνεύμα θα σας σώσει αρκετές φορές από παγίδες και λάθη. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και μη βιάζεστε να τελειώσετε τα θέματά σας, αλλιώς θα νιώσετε εξαντλημένοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οριοθετήστε τις απαιτήσεις σας και φροντίστε να μην ξεπερνούν κάθε φορά τις δυνατότητές σας. Οι σταδιακές αλλαγές είναι πια γεγονός και οι εξελίξεις αναμενόμενες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε την ενέργεια και τη διάθεση για δράση να σας παρασύρουν. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας γιατί είσαστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξέρετε πώς να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οπότε μην έχετε αμφιβολία για τις δυνατότητές σας. Προχωρήστε εμπιστευόμενοι τις εμπνεύσεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναρωτηθείτε τι μπορείτε να προσφέρετε για να βρεθείτε στο επίκεντρο. Η επιθετική στάση και οι απαιτήσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων.

 

ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε με λογική αυτά που κατά την κρίση σας θεωρείτε υπερβολικά. Δείξτε εμπιστοσύνης τον εαυτό σας και θα βγείτε κερδισμένοι από μια πιθανή αντιδικία.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;